Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/betel

Marketing

"Košnja trave"

Znate li razlog pokolja civila u Gazi? Nije slučajno! Kao što nikad ništa nije.

Izrael je 2006 godine, tijekom sukoba s Hezbolahom, u kojem 30.000 izraelskih vojnika nije uspjelo probiti liniju 3.000 Hezbolahovih vojnika, proklamiralo službenu državnu politiku kolektivnog kažnjavanja zvanu "Košnja trave", s kojom se svaki izraelski neprijatelj mora biti spreman suočiti s neselektivnim bombardiranjem civila kao znak odmazde.
Godine 2006 libanonski civili su bombardirani iz zemlje i zraka kao čin osvete zbog svoje nemoći u srazu s Hezbolahom.

7. listopada Hamas je osramotio vladu ratnog zločinca Netanjahua, osramotio je Mosad, koji se dugo godina "prodavao" kao najbolja tajna služba na svijetu. I osramotio IDF koji je, totalno nespreman i spuštenih hlača, dočekao borce Hamasa. Zbog te doživljene sramote, gnjev Izraela je velik a "košnja trave" odnosno palestinske glave bit će nesrazmjeran.

Osim što ih je Hamas osramotio 7 listopada, tako su izraelske snage osramotile same sebe 8 listopada kad je gomila nesposobnih, prestrašenih i paničnih pripadnika sigurnosnih snaga, pucala na sve što se miče i, prema izvješću samih Izraelaca, počinila masakr nad svojim stanovništvom, a čija će tijela obdukcijom dokazati da je većina pogođena kalibrom 5,56 izraelskih vojnih snaga.

Hamas je teroristička organizacija zato što je desetljećima dizala civilne objekte u zrak, od autobusa preko dućana i restorana do diskoteka. Ipak operacija 7 listopada bila je čiste vojne prirode kad su napadnuti kibuci koji se "prodaju" kao nekakve OPG komune, a u biti su zamaskirane vojne utvrde strateški raspoređeni oko pojasa Gaze.

Izraelci su uhvaćeni na spavanju i sami su si za to krivi. krivi su zbog pretjerane samouvjerenosti kako imaju najbolju vojsku na svijetu, a nemaju. Kako imaju najbolju tajnu službu na svijetu, a nemaju.
I na kraju, kako su narod odabrana od boga, a nisu, i zbog toga mogu raditi štogod žele, a ne mogu i ne smiju, jer će njihovu "košnju trave" svijet na kraju ipak osuditi.


Post je objavljen 29.10.2023. u 09:15 sati.