Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Staro nosim - time se ponosim

Ostala sam od jučer dužna informaciju da se u isto vrijeme kad i Milanin salon u mome mjesnom odboru održala manifestacija "Staro nosim - time se ponosim"...Ljudi su došli u nošnjama, bilo je i muzike i odličnih štrukli, čvaraka, sira, bučnice, štrudli....Obavijestili su me oni, koji su bili....Šteta radi fotografija koje bih bila snimila, ali ja sam umjesto ića i pića izabrala sjajno predavanje....Sigurna sam da će ovakvih manifestacija biti još. Predavanje, onakvo predavanje - samo jednom. Dušu sam nahranila, a to je najvažnije.
Danas je bio prekrasan dan, pa smo Mia i ja otišle u Maksimir. Prelijepo. Uživanje!
Za ručak pileća juha sa puno povrća, baš je bilo kako treba. Kuhanu piletinu i rižu papala je i Mia.

I moram, jer me baš iziritiralo: glasanje Hrvatske u UN-u. Predsjednik Zoran Milanović je ovdje potpuno u pravu. Milanović je reagirao je na hrvatsko glasanje protiv usvajanja rezolucije Ujedinjenih naroda kojom se traži primirje u Gazi i osuđuju napadi na izraelske i palestinske civile. Naravno, osudio je takvo glasanje. Hrvatska je, naime, bila jedna od samo 14 država koje su glasale protiv rezolucije u kojoj se traži primirje. Milanović je istaknuo da je takvim glasanjem Vlada obilježila Hrvatsku kao protivnika mira.
I to bi bilo razumljivo, da nismo prošli što smo prošli...Rat...Ovako, stvarno ne znam kome je palo na pamet - ovako "pametno" glasati...
Sve naopako!:((( Biserko Radman!:((((

Ali, lijepo Đole kaže:

"U tajnoj sam misiji!
Moj dom j tek maleni svitac na nebeskoj pučini
a ja sam na ovoj planeti
da sretnom te učinim, spavaj samo.
Ne znaju oni što mi znamo."

Ljubim!





Post je objavljen 28.10.2023. u 22:34 sati.