Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torakvokun

Marketing

23.10.2023.

Hello ekipa ..

kako ste ? Kako je prosao vikend?

Ja se i dalje borim sa svojom glavom. Jutros sam pricala sa svojojm N. i zapravo sam verbalizirala nekoliko svojih problema. Sjetila sam se i proslog tjedna ...

Prosli tjedan sam dobila papire od Agentur für Arbeit koje trebam popuniti i priloziti racune Anerkennunga (priznavanja diplome) da bi mi oni odnda vratili te novce. Dobila sam papire i nisam imala pojma kako ih popuniti. Pslala sam mail socialnom pedagogu u skoli koji mi je vec prije bio pomogao s nekim stvarima i rekao je dodi pa cemo zajedno popuniti objasnit cu ti. Reko odlicno super hvala stizem.
Dok sam se vozila prema skoli u meni je rastao strah .... stomak me odmah poceo boljeti, bojala sam se da cu morat na WC u krivom trenutku ... ali strah!!

Ne znam sto se dogada i ne znam zasto se dogada? Zasto mi se pojavljuje strah za svaku glupost? Jesu li to opet neka prevelika ocekivanja od mene same? Sto i zasto ne znam!!

Znam samo da i sad dok sam njoj prepricavala mi je u stomaku kamen! I place mi se trenutno jer se osjecam bespomocno! Toliko stvari se samo odjednom pocelo dogadati u mojoj glavi. I ovaj rat je dosao sad kao plus na sve ostalo! Ne znam ... ne znam odakle krenuti, sto procitati kako si pomoci?

Odlucila sam da cu svaki dan ovdje isprosipat nesto ... mozda ce mi biti lakse .. mozda cu naletit na neki savjet kako hendlat neke stvari ili barem kome se obratiti i koga procitati! Uglavnom...

Krenula sam pisati i onda sam imala osamsto poziva i poruka i ode moj mir i moje misli na neku drugu stranu!

Znam samo da mi se nikako ne svida pojava tog straha ... i da me nervira sto ne znam to kontrolirat i sto ne znam kako se postaviti. Ne mogu zapaliti prestala sam pusiti a i ne vuce me nikako. Ne mogu popiti nista jer me odmah boli stomak (mislim na alkohol). A i to je klasicno bjezanje u ovisnost .. mozda sad malo lakse razumijem ovisnike ... tj. zasto se odlucuju za sve .. lakse je kad si tup. Kad je sve otupljeno ... i ne osjecas nista pa se ni stres ne moze pretvarati u strah i kociti te i blokirati.

Rekao mi je D. neki dan da je od Arnolda Schwarznegera cuo neku preporuku o nekoj biljci Ashvagandi ! Krenula sam citati.. ima jako puno zanimljivih djelovanja ... i stres izmedu ostaloga i hormoni i svasta ... dolazi iz Ayurvede ... ne znam, nije skupo moze se probati ! Potrazit cu jos i neke knjige sa alatima za hendlanje svega i trudit se svaki dan nesto napisati. Kao journaling! Pa cemo vidjeti kako ide ...

Pisem brzo ..

Post je objavljen 23.10.2023. u 11:42 sati.