Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Dobro došo presjedniče

Kaže neki stručnjak da nije pitanje hoće li se kod nas dogoditi teroristički napad, nego kada će se dogoditi.

Ne znam što o tome misle ljevičari koji su nekritički zagovarali dolazak potencijalnih terorista, vjerojatno ništa jer i inače ne misle ništa, jednako kao i tvrdi desničari lupetaju pet šest istih glupih na pamet naučenih fraza.

Onome welcome refugiju neki dan u Belgiji, koji je pobjegao od drugih islamista , belgijaneri jednako kao ni švedi koje je pobio nisu uradili ništa loše, samo su mu pružili utočište, ali na žalost naš welcome nije ništa drugačiji od onih koji su ga potjerali.

Sasvim je normalno da nakon kratkotrajnog perioda zahvalnosti naši welcome refugiji zamrze zemlju u koju dođu, jer ne dolazi samo čovjek on sa sobom donosi običaje koji se obično kose s običajima sredine u koju dolazi.

Sin mog migranta, kažem mog jer čvrsto stojim na stanovištu da tim ljudima ne pomažemo ispraznim lupetanjem nego osobnim doprinosom njihovoj integraciji, jer samo je integriran migrant dobar migrant, je oženio kćer očevog brata.

Njihova vjera to dopušta, naša država ne, da je netko upozorio našu državu na tu činjenicu ona im to ne bi dopustila, ne znam kako bi se to tretiralo da sada netko upozori državu, bi li i na koji način intervenirala, ali to je recimo eklatantan primjer sukoba migranata sa državom primateljicom, koji nije jedini, ni najgori.

O svemu tome nekritični idioti koji zazivaju pravo welcome refugija da odaju kud oče, ne razmišljaju, jer nemaju čime, oni laprdaju bez veze, kako bi galamom promovirali svojih pet šest šupljih ideja, i tu za njih posao završava.

Kako riješiti problem incesta, pedofilije i drugih prekokrasnih uzanca, jebate koja lipa rič, njih ne pati, sve što zahtjeva iole veći napor od ispraznog laprdanja, njima je previše jer osnovni preduvjet da bi čovjek postao ljevičarom je da je sebična lijenčina i neradnik.

Zato kada se teroristički napad dogodi ne krivite teroriste nego budaletine i njihovih pet šest šupljih fraza, jer kao što smo stotinu puta već rekli, bez budaletina zlo ne bi imalo šanse.

Post je objavljen 22.10.2023. u 09:24 sati.