Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pleteneniti

Marketing

Dobra Vam ova noc, dragi blogeri !


Drago mi je vidjeti da Vas se toliko okupilo na mom „prvom“ postu, ali osjecam da moram dati i objasnjenje, jer dosta Vas je pomislilo da sam netko drugi...netko Vama drag i tko Vam nedostaje . Ne zelim Vas zavarati i ostaviti u tom uvjerenju.
Zelim biti Svoja…uvijek i zauvijek!

Vec dugi niz godina sam u ovom virtualnom svijetu. Svoje radosti i tuge dijelila sam s Vama kroz poeziju i prozu. Ali u najtezim danima pobjegla bi na svoj „utjesni“ blog i nizala rucne radove , jer mi je to drzalo glavu iznad vode…

I tako …bio mi je potreban opet…
Ali…moj „stari“ blog ( isabelrucnirad.blog.hr. ) nakon godina ne pisanja odbio mi je poslusnos i uskratio zadovoljstvo da ga osvjezim i potrazim utjehu u njemu. Nakon puno trnovitog puta (jbg nikad nisam mislila da cu to napisati za otvaranje bloga), stvorio se…rodio se – kako god tko hoce novi blog ,s mrvicu razlicitim nazivom.

Tuga u meni je razorna …u pletenju sam nasla lijek i odmor od haosa u sebi. Slova…rijeci…recenice…stihovi…sve je nestalo ili je toliko tesko da bi Vas otjerala od sebe da to stavim na virtualni papir. Moja ShedowOfSoul kaze pisi,samo pisi. Ehh ne mogu draga Shedow. Za sad cete morati podnositi moje pletivo .

Hvala Vam sto postojite…
Buket od cesnjaka i ljute papricice izgleda da je ucinio svoje i potjerao neke demone .

Isabel handmade

P.S.
...Da Vas upoznam...ovo je Medo Maneken :)

...malo iz šale malo iz zbilje ovaj čupavac nekako je s godinama postao zaštitni znak mojih radova...a kako se ne buni na ni jedan šeširić koji je došao na njegovu čupavu glavicu postao mi je još draži :))

x17861321316360152690

***...bijeli šešir sa tamno ljubičastim obrubom,uz dodatak cvjetića u te dvije boje... on je obiljezio moj pocetak pletenih niti jedne davneee davneee godine

x17861321316853999276





Post je objavljen 10.10.2023. u 23:04 sati.