Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krizar

Marketing

Brajo!!!

Ko o čemu' ja o svojoj unuci' zato što me fascinira!
Krenula je u vrtić' sa svoje dvije godine i dva mjeseca. I prvi dan' na radost teta' sama je jela' tražila repete' sama išla na WC- e' al nije htjela spavati jer joj je sve bilo novo i zanimljivo. Sedmi dan je rekla roditeljima' da ona više ne želi ići u vrtić' jer sva djeca plaču i ona se nema s kim igrati. A i baka Jadranka bolje kuha.

Ona je jedno samostalno' pametno' motorički vrlo spretno dijete. Penje se po lojtrama' sama se spušta niz tobogan' priča ko velika' zna utvrditi granice i reći - NE! Toliko se ponosim i njenim roditeljima' jer Ona ne misli da se zove - Ne smiješ to! Oni joj dozvole da se zaprlja' da gaca po kaljužama' da uroni u muljavu vodu poslije kišurine' da hrani koke' skuplja jaja i da joj je prijatelj njihov pas Skay kojem uvijek donese i razbije jedno jaje. Oni je ne spriječavaju u znatiželji i otkrivanju novih stvari.

Prošli mjesec je moj suprug' a njen djed bio sam u HR. I kako sam joj spakirala poklone' on joj je rekao- Saša' vidi što ti je luda baka poslala. Ona - nije juda' dobja baka!

Jučer u video pozivu- bio prelijep' topao dan u HR i ona pokazuje kako brzo trči' kako dribla loptu i zaustavi se kod kamere moba. i veli - Vojim baku Bubu!

Ja nju obožavam' kako nisam ni jedno svoje dijete.

Samo mi je žao' da neće npr. biti drugi Modrić ( kako dribla loptu' kako zabija golove) jer je žensko jer je ženski nogomet na marginana' dok se u muškom vrte milijarde.

Iako 21-o stoljeće' sama činjenica' da je rođena ko ženako' nosi ograničenja.

Dokleeeee! ????

Kolko god mislila' da sam joj ja'njena druga- prva baka

njena majka' njene tete..utrle put ..ravnopravnosti...NISMO...

Morat će se' izborit sama!

Ovo je još uvijek' muški bjelački svijet' gdje bijeli stari mlatimudani su ( Amerika je imala crnog predsjednika' al ŽENU neee) zlice od opaka!

Post je objavljen 07.10.2023. u 23:30 sati.