Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tignarius

Marketing

ŽENE KOJE PUŠE

I muškarci koji se boje žena!

Sve češće viđam samo(ne)svjesna ženska stvorenja koja hodaju ulicama i puše, čak i one idiotske električne cigarete!
U isto vrijeme gledam šćućurene muževe koji guraju kolica i blago se smiješe!!!

Kako svaki dan! prolazim na biciklu pokraj Arene uočio sam da nam naš agramerski i građanski Zagreb ugošćuje neku srbsku turbofolk Alexandru Prijović (unatoč mom oskudnom znanju o toj vrsti glazbe..tipa Cece; Mare Bubamare, Baje Kninđe..za ovu nikad čuo...) i to 4 puta!!!
Brale, 4 Arene!
Obožavam ovaj Grad!
Prije 50 godina sam pisao redakciji Starta (V.Tenžera) da sam osupnut nastupima nekih iztočnih pevaljki po zagrebačkim birtijima....ništa se nije dogodilo
Onda se pojavio Borivoje Zimonja i Radio Velika Gorica, koji je razturao eter s tom vrstom tzv. narodne muzike...
Izgleda da je kurvin sin uzpio zaraziti i Goricu i Zagreb i šire..
Pa evo ja pozdravljam moje drage Purgere i one koji su pisali grafite; Vratite nam Srbe, evo vam Hercegovci! i sve moje urbane frendove, koji ne slušaju Marka Perkovića...ali odlično podnose Tomaševića, Bečićku i ovu Prijovićku

Jesam malo zlurad!?
Naravno, nikako zaboraviti plakat Pederskog Queer bala u obliku glomaznog falusa izpod kojeg je usred Zagreba, pisalo; Hrvatska to može progutati!

Svaki dan slušam Radio Sljeme, koje me uporno izvješćuje da je jedan rukometaš iz BiH i dalje na slobodi iako postoji opravdana sumnja da je mlatio neku sponzorušu koja mu hoće uzet i ono malo love što mu je ostalo!!!

Pa me zanima zašto to zanima Radio Sljeme i nas PurgEre!!!

Očekujem promptnu reakciju Jelene Veljače u izmjene šerijatsko prava koje vlada u toj nama "prijateljskoj" đamahiriji!!!




Post je objavljen 05.10.2023. u 21:49 sati.