Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Grad smrdi, čujem mu disanje

Bili smo jučer na planincah v deželi, usput smo obavili tjedni shoping, jer su višoj sili svi kolege rekli da je sve tamo nemilo jeftinije.

Naravno da te tvrdnje kao i uvijek nisu odgovarale istini, dosta toga je osjetno skuplje, nešto je neznatno jeftinije, osim piletine koja je bila na akciji i osjetno jeftinija, kad se sve zbroji, ostajte ovdje sunce tuđeg neba ......

U prijateljskoj i nesvrstanih Švedskoj ulične bande sačinjene od osamdeset posto kriminalaca koji nisu rođeni u Švedskoj, i dvadeset posto onih koji nisu švedskog porijekla, se međusobno ubijaju, a poubijaše i slučajne prolaznike, pa gradonačelnici traže da na ulice izađe vojska.

Za to vrijeme u prijateljskoj i nesvrstanoj Nemačkoj, sedamdeset posto građana, oće da migranti odjebu iz Nemačke i jedva čekaju da odjebu leve i zelene, s vlasti.

Kod nas u metropoli i dalje status quo, grad smrdi, a zelena akcija i ostale ekološke aktivističke udruge šute, ne smeta im Jakuševec, ni smeće po ulicama, ni štakori ni veprovi, šute ko zaliveni.

Neko zločest bi rekao da taj aktivistički ološ ekologija nikad nije ni zanimala, nego su to parapolitičke organizacije sastavljene od neradnika koji nemaju pojma o ničemu.

Top bloger Ivan Pernar, i dalje ratuje s kretenom na poziciji gradonačelnika, i zambijskim klanom, jer su mu oteli biračko tijelo, nekad je naime Pernar imao jednu od jačih stranaka u Hrvatskoj, jer su ga svi idioti podržavali, a sad idioti podržavaju Zambijce i ne jebu više Pernara.

Po centru Zagreba inače mantaju skupine migranata, pa će vjerojatno nadajmo se neki drugi gradonačelnik uskoro tražiti da vojska iziđe na ulice baš kao u prijateljskoj i nesvrstanoj Švedskoj, osim ako huligani ne riješe taj problem.

Post je objavljen 01.10.2023. u 09:15 sati.