Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojeduhovnevjezbe

Marketing

ALL STAR TENISICE SA 101 GODINOM TRADICIJE!
(Ne bi htio ovaj blog, pošto je primarno duhovne naravi, iskoristiti za reklamno oglašavanje proizvoda, ali ima jedan brand, koji se dokazao svojom dugovječnošću, uporno prkoseći mnogim promjenama u svijetu mode, pa tako i sportske obuće. Naravno ovaj brand i sam nosim, i uvjerio sam se da su tenisice stvarno kvalitetne, te otporne na zub vremena.)
Dakle, tvrtka Converse je napravila bila posebnu vrst tenisica, namijenjenu prvenstveno košarkašima, još daleke 1917., odnosno računajući njihov re-dizajn, 1922 godine, otkada je postao u velikoj mjeri – neizmijenjen! Njihova popularnost među igračima košarke bila je tolika, da je činila 70-80 posto, od ukupnog tržišta, među košarkaškim ekipama i igračima.
U 80-tim ova je tenisica doživjela svoj come-back, zahvaljujući tadašnjem retro-trendu, ovaj put više kao “casual” obuća (što nije bilo uobičajeno od 20tih do 60tih godina). I upravo u toj svojoj “casual” namjeni, ostala je popularna sve do dandanas. Kao što se vidi iz starih slika i video isječaka, ove tenisice su se u ranom periodu proizvodile isključivo u crnoj i bijeloj varijanti, no kasnije, 80tih I dalje, pojavila se čitava paleta boja I modela. I upravo je draž novih modela, u tome što iz tradicionalan look inkaorporiraju nove detalje i tehnologiju.


Post je objavljen 19.09.2023. u 16:56 sati.