Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

vrtić

evo je jedna luminoza koja se često spominje u javnosti, toliko da bi čovik pomislija kako je rič o intelektualnoj veličini, rekla kako bi tribalo dici zabranit ulazak i prisustvo na neka mista. istini za volju ne mogu se sa njon donekle i složit, jer ne samo da neka mista nisu za dicu po svom sadržaju nego ni roditelji sa takvom dicom nisu dobrodošli. i sad će se sve udruge za zaštitu dice i kućnih ljubimaca dignit na zadnje noge u obrani svekolikih 'prava'.

ali, ako hoćemo bit realni i iskreni onda se mora kazat da su za takvo stanje upravo odgovorni oni koji su se borili za zaštitu prava drugih kao i dotična koja se želi izborit za pravo da joj ne smetaju dica. ja također ne volim da mi smetaju dica tamo di iden, a ako ih ima onda tamo više ne iden, izuzetak je kazalište di se dica ne vode, i baš se pitan zašto, ali ne iden ni ja pa me nije puno briga, iz istog razloga, a i drugih, neiden ni na more, putovati volim najviše svojin autom, a let do njujorka me niti ne inzeresira, uostalom da je dotična kupila biznis klas dica joj nebi smetala, al jebiga to košta, a oče vidit njujork, ili šta bi naš narod reka: 'jebala bi se a da joj neuđe', i sad bi ona zabranila dicu.

međutim, nije samo u tome stvar. mene puno više interesira kakva će ona biti kao roditelj i da li već u startu triba počet vršit nadzor kako ne bi došlo do zlostavljanja dice, jer ako bi in zabranjivala ulazak na neka mista mogu se očekivat i veće anomije, uostalom da li i prijetnja internatom spada u zlostavljanje?

šta vi mislite o svemu tome?

Post je objavljen 19.09.2023. u 11:08 sati.