Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

outfit

jeste li ikad razmišljali o tome koliko vaš outfit utječe na vaš odabir. dakako da jeste, iako toga možda niste ni svjesni.

uzmimo npr. jednu običnu situaciju. spremate se za večernji izlazak, izlazite sa prijateljima/prijateljicama a vi ste solo, želite privuč paznju a ne želite bit 'obični', odabirete garderobu koju će te večeri obuč i svoj odabir testirate na ogledalu, tj. psihi, kako se kodnas kaže za ogledalo, zadovoljni svojim izborom izlazite samopouzdano u arenu, na mjesta gdje po vašem mišljenju izlazi struktura ljudi za koju smatrate da joj pripadate, jer i oni su iz istog razloga došli upravo na ta mjesta.

svidi vam se neki frajer/cura i nastojite sa njim/njom započeti dialog, ugodno komunicirate i rastane te se u prijateljskom raspoloženju očekujući da će se idući put razgovor nastaviti u nekoj intimnijoj atmosferi, ali avaj do toga nije došlo i za iduće izlaske preispitujete svoj outfit kako bi pobudili veće interesovanje, međutim, sebe promjeniti ne možete i furate svoj outfit dok ne naiđe onaj pravi/prava.

grozio sam se likva koji su nosili mokasinke na bosu nogu. jeste li ikad provali nosit mokasinke na bosu nogu? ako niste ni nemojte, ali kad to vidiš odma znaš da je tip ukurcu isto ka i ženska koja je u večernjoj toaleti izašla na matejušku.

uvik mi je bilo puno draži casual outfit pa sam prema tome i birao okruženje u kojem sam se kretao, npr. kad sam upoznao šefiku nosila je gamaše iako nikad motiku uruku nije uzela, mislim, ne uzima je ni sada, ali sam odma zna da je ona ta :) dobro, ja sam tada ima rep, da, daaaaa i bilu tuti fruti majicu ispod košulje, jedno vrime san ka pravi dalmatinac nosija i lančić okovrata ali mi je to brzo dopizdilo jer je uvik negdi zapinja i sat dok mi nije posta fagot tako da je to brzo otpalo jer ne volin okove, a ukrasi i obilježja po tijelu jesu okovi, ostale su samo raybanke.

koji je bija vaš outfit? jeste nosili mokasinke na bosu nogu, koleđice sa bilin bičvama ili balerinke? nosite li i danas neudobnu obuću i odjeću da budete zamječeni ili u dučan idete u trlišu i kućnim papučama?

miss levi's



Post je objavljen 13.09.2023. u 10:49 sati.