Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tignarius

Marketing

GERMAN SHEPARD

Ovo je priča o jednom njemačkom ovčaru koji je doveo jednog srbskog đukca u Split!

nezadovoljni chetnics

Naime taj đukac se kupao u hrvatskom moru..što naravno izaziva noćnu moru..pa je tako ta đukela lajala o plaži, Splitu, hrvatskoj policiji...koja je, jel te "postupala" prema tom psu, očito ne držeći se kinološkog priručnika....pa je srbski kurvin pseći sin platio i kaznu..nažalost u eurima a ne u ustaškim kunama!
I ne samo to nego su ga i protjerali!
Pazi, na 1 godinu!!!
Umjesto da smeće okuju u lance privedu sudu i zatvore ga na 30 dana (za početak) zbog opasnost o ponovnom počinjenju djela!
(ali one dečke koji su malo porazbijali lokal u nekoj selendri kraj Knina (Uzdolje) jednom malom četničkom skotu, je sud odredio 30 dana pritvora...nije se nitko bunio..neki od njih su izgubili posao..ne znam nakoliko su osuđeni...ali koga zanimaju Hrvati koji se "zamjeraju" četnicima)

Ali ne, mora se Hrvatska pred svijetom prikazati kau uljuđena pederska periferna EU državica s najliberalnijim pravosuđem

Nije ovo prva vijest gdje "Predstavnici" Hrvatske države nježno postupaju s hrpom kurvinih sinova, koji nam hoće otet more, teritorij, željeznicu... i najgori, oni koji nam hoće ukrast dušu!
A i Crkva, na čelu s Isusovcima je puna diplomacije..i glupih fraza, tipa da su svi ljudi dobri i da je Bog samo ljubav...
Bezlični svijet, amorfna svjetina, debeli franjevci, diplomatski isusovci....




Post je objavljen 10.09.2023. u 20:31 sati.