Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Zastave

Kao što nas je dragi kolega Pale informirao, danas se obilježava dan sjećanja na žrtve svih totalitarnih režima, kako fašističkih tako i komunističkih.

Sad ćemo se osvrnuti na situVaciju na blogu.

Zahvaljujući dugogodišnjem nesmiljenom prebrojavanju i proganjanju ustaša po bloghaeru, od strane blogerice nekada znane kao Modesti Blase, kolegice Annaboni, i skupine antifašista, male ali odabran, ustaša gotovo da i nema, čak su i Mirkana išćerali.

Dakle od fašista na blogu imamo samo simpatizere Srba i Jugoslovena, koje su Hrvati bezobrazno izazvali i načisto ih natjerali da ih pokušaju okupirati.

Kako prepoznati apologete srpskog i jugoslovenskog fašizma, navijaju za Noleta, obožavaju Đoleta, mrze katolike, Hercegovce Tonsona i hadezeovce.

Posebna priča su umobolnici koji desetljećima nakon što je totalitarna tvorevina, nastala na komunističkim, i nestala na srpskim i Jugoslovenskim zločinima, propala i dalje lupetaju, uporno inzistirajući ne vlastitom idiotizmu.

Koliki trebaš bit kreten da bi branio režim koji je pobio stotine tisuća vlastitih građana, držao koncentracijske logore, provodio etničko čišćenje, otimao roditeljima djecu, da bi ih odgajao u mržnji prema vlastitim roditeljima, osuđivao ljude na dugogodišnje robije u montiranim procesima, ubijao političke protivnike i njihovu malodobnu djecu, stvarno koliki kreten moraš biti pa makar dobio ili naslijedio društveni stan, za koji si osobno ili tvoji roditelji bili spremni prijaviti susjeda, rodbinu, supružnika ili rođenu djecu.

Post je objavljen 23.08.2023. u 20:06 sati.