Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojeduhovnevjezbe

Marketing

DA LI JE KIM WILDE ŽIVJELA U KAMBODŽI?


Kada bi netko, tko prati ovaj blog, htio postaviti okladu za najmanje vjerojatnu inkarnaciju (sve jasno vezano za naslov i/ili tekst pjesme nekog izvođača), onda bi zacijelo izbor pao na Kim Wilde, i njezin hit iz 1981. godine, “Cambodia”. Ova pomisao me je zaintrigirala, da pronađem, da doista postoji ta celebrity iz Kambodže, koja bi sličila na poznatu britansku pjevačicu. Što je ona sam rekla o toj pjesmi:
It's a tragic love song. It's about someone who loses her lover in sad circumstances. It wasn't written as a commentary on the Cambodian situation, more like a 'song mystery'

Dakle, pjesma nije komentar političke situacije, ona predstavlja jednu vrst ljubavne misterije: njen suprug jednostavno nestaje, i ona ga više neće vidjeti….

Po meni, Kim Wilde jest inkarnacija – pazi sad – kambodžanske kraljice Sisowath Kossamak (1904-1975). (Radi se opet o “crossover” inkarnaciji, koje su izgleda prilično česte.)
Vladala je kao kraljica- supruga svega pet godina, od 1955. do 1960. godine. Nakon smrti njenog muža, kralja Norodoma Suramarita, njen je sin Norodom Sihanouk preozeo vladanje državom, dok je ona igrala značajnu ulogu u predstavljanju države, za vrijeme sinovljeve vldadvine. Nakon puča i svrgavanja dinastije 1970. Godine, živjela je u Kini, odnosno Pekingu, gdje je i umrla.

Kolika je sličnost Kim Wilde kambodžanske kraljice? Po meni, velika. Razlika je više u boji puti i kose, negoli u crtama lica. Sličnost se najbolje vidi kad se usporedi slika Kim Wilde, snimljena 02.07. u Njemačkoj, gdje je kosa više tamna, nego plava, odnosno “poblajhana”. Njen suprug Hal Fawler ipa nije inkarnacija kralja, Norodoma Suramarita, jer I pored numerološke podudarnosti, poastoji određena (prevelika) razlika u fizionomiji.


SISOWATH KOSSAMAK = 3 + 5 = 8
KIM WILDE = 7 + 1 = 8
NORODOM SURAMARIT = 9 + 6 = 15 = 6
HAL FAWLER = 9 + 7 = 16 = 7


Post je objavljen 23.08.2023. u 09:08 sati.