Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Pernari

Da je dvadesetogodišnji Afganistanac migrant homoseksualac, kako to lipo zvuči, ka maneken za patera Tvrtka, ostao u Afganistanu, talibani bi ga vjerojatno ubili.

Ovako je Afganistanac migrant pederčina satima silovao pijanog studenta iz Poljske u Nemačkoj.

Eto kad uzmemo u obzir izvršeno zlodjelo od strane Afganistanske pederčine inače manekena patera Tvrtka, teško je ne osjetiti simpatiju prema talibanima.

Ako je netko u dilemi ima li u ovom zapisu govora mržnje, da mu skratim muke, evo ja ću priznat da mrzim sve silovatelje uključivo i Afganistanske migrantske pederčine.

Kad smo već kod nasilja i pederluka, zna li iko di je Jelena Veljača.

Jučer ili kada već su iste one spodobe koje su prosvjedovale protiv Oluje, dernečile po ciloj državi jer je neki bolesnik u Bosni ubio ženu.

Obzirom koliko je bolesnika u Bosni mogle bi stalno dernečit, a bilo bi lipo da Jelena veljača kaže kako bolesnika osim u Bosni ima i u Nemačkoj, i to među afganistanskim migrantima pederčinama.

Siguran sam naime kako bi se i kod nas na blogu našlo onih koji bi imali razumijevanja za migranta pederčinu, među glasačima našeg predsjednika, obitelji Puljak i platforme Možemo, jer silovani je Poljak, a oni kleče kao i neki Hrvati što ih čini daleko opasnijim od Migranata pederčina.

Kod nas se ne događa ništa posebno, osim što su se svi lijevo orijentirani komentatori po medijima, u slučaju zatvorenih hrvatskih građana u Grčkoj pretvorili u Pernare, od Dušana u Jutarnjem, preko Saše i Jadrana, u Slobodnoj, do Sanje u Novom listu, i Ivanke u Večernjem, sve lijevo orijentirano i progresivno, bi ih zatvorilo i bacilo ključ.

Jedina razlika između njih i Pernara je što je Pernar psihički bolesna osoba, a ovi osviješteni su eksponenti čistog nepatvorenog zla.

Post je objavljen 23.08.2023. u 06:24 sati.