Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Aladin

Odlučio sam danas oprat tepih.
Vjerojatno se sam toga nikad ne bi sjetio, meni se ne čini da je nečist, osim što ima one fine prašine koju nemoš izbjeći.
Mislim ono kupio sam dragoj onoga Tajsona pa more usisavat do mile volje.

Nama muškarcima su tepisi nevažne stvari, skoro kao i zavjese, pravi muškarac ne samo da ne zna koje su mu boje zavjese, nego ne zna da li ih uopće posjeduje.

I tako idem ja izvuć sinoć tepih, a on zavučen ispod kutne garniture, koja je teška ko kamenje iz piramide u Visokom, a ja sam, nigdi nikoga.

Da znate vi koja je to bila epska bitka čovjeka i kutne garniture, možda bi bilo lakše da sam je rastavio, ali to bi iziskivalo dodatni napor kod sastavljanja, i tako nakon nesmiljene bitke izvučem ja tepih jedva nekako, koji ću sad otić oprat.

Eto ja sad već unaprid znam da će ona tit da ga opet uvalimo ispod kutne, valjda da se ne miče, ka da je tepih Tica pa će uteć, najradije bi se svadija s njom, ali već smo se više puta osvjedočili, da kad nevina blogerica sebi nešto uvrti u glavu, da onda tu nikakva logika i zdrav razum ne pomažu.

Evo vidili smo našu omiljenu trudnicu, koja besposlena sidi i smeta joj šta jon muž jede, pa smišlja šta bi moga radit umisto da jede.

Uvik može izvlačit neki tepih ili vješat zavjese, ili već nešto, s tim da ako slučajno primjeti da može živjeti i bez zavjesa, dobit će ništa drugo nego hladni prijezir.

Ajde sad da vas čujem vas ženske, kad bi vam muževi po cili dan odali za vama i govorili, operi suđe, jesi li oprala robu, kad ćeš peglat, oćeš li oprat one čaše, kad ćeš upalit makinju, ajde razgrni robu, pišti ti ekspres lonac, ajde skuvat ručak, i tako redom, šta bi uradile.

Nadam se da ćete osvijestiti da neki brakovi traju samo zato šta smo mi muški normalni.

Post je objavljen 20.08.2023. u 07:54 sati.