Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Mesija

U objektivnim i profesijonalnim medijima već danima na traje bjesomučna kampanja protiv neradne nedjelje.

Svaki iole inteligentniji pratitelj medija kakvih i nema baš previše, zna da mediji zastupaju interese oglašivača, dakle vlasnika kapitala koji su vlasnici i velebnih shoping centara, koji su uz idiote koji ne znaju kud bi sa sobom jedini ugroženi neradnom nedjeljom.

Neradna nedjelja je osim objektivnih i profesijonalnih medija neprijatelj i našim ljevičarima koji se tako besplatno stavljaju u službu vlasnika kapitala, kako bi progovorili protiv sotonskog adezeja koji je u službi katoličke crkve.

Stvarno su rijetke tako ograničene pojave kao što su naši ljevičari, koji sve rade da za njih glasaju samo idioti kojima je izlazak u City centar smisao življenja, i da adeze vlada zauvijek.

Nekad me lagano ulovi očaj, čini mi se da će stvarno ovaj u savezu komunista moralno iščašeni ološ u adezeju vladati zauvijek, jer su im alternativa antivakseri iz Mosta, ili kreteni koji nisu u stanju pokupiti smeće, iz kojekakvih platformi ojačani spodobama poput Puljaka, a onda se ipak nada da će se jednom ipak pojaviti netko kad mi budemo spremni, u ovim generacijama koje dolaze, netko zbog koga nam neće biti neugodno jer smo ga odabrali, jer u konačnici mi biramo zar ne.

Za sada ga nema jer ga mi ne želimo, kad se to promijeni doći će.

Nije do Mesije do nas je.




Post je objavljen 13.08.2023. u 11:00 sati.