Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mela

Marketing

Bjuti centar

Pogodno zemljište van gradske vreve, u blizini grada. Velika, lijepa atraktivna zgrada na njemu, neobičnog izgleda. Ne viša od 3 kata. Oko nje ogroman parking kao i nekoliko skrivenih parkinga ispod zgrade u garaži za one koji žele biti neviđeni (inkognito). Uređeno dvorište, igralište, parkovi i bazeni različitih namjena (topla voda, hladna, sumporna, blato…), poligon za vježbanje, dvorane za fitnes, pilates, jogu…). Kvadratura centra 1- 2 km kvadratna.

U zgradi bezbroj mogućnosti za postizanje ljepote: pedikura, manikura, sve vrste masaža, saune, solariji, ugradbe trepavica i kose, pirsing, tetovaže, liposukcija, zubari, kirurško oblikovanje tijela (nos, grudi, uši, stražnjica…), skidanje celulita, odstranjivanje madeža, fleka s kože…

Svi djelatnici su vrhunski stručnjaci koji garantiraju pouzdanost i diskreciju. Ne plaćaju najam prostorija, rade za ovu ustanovu u određeno radno vrijeme (po dogovoru) i ne odaju tajne ustanove.

U ustanovi radi i više psihologa i psihijatara koji pomažu u ostvarivanju želja, pružaju psihološku pomoć prije i poslije zahvata.

Osim već spomenutih tu rade i: nutricionisti, ljekarnici, treneri za vježbanje svih vrsta (pilates, joga, fitnes…), modni dizajneri, krojači, frizeri, pravnici, informatičari, spremačice, računovođe…

Dakle to je centar za ljepotu u kojem je SVE NA JEDNOM MJESTU.


Svi djelatnici zadovoljni svojom statusom: plaćom, bonusima, nagradama, godišnjim odmorima.


A u BJUTI CENTAR moći ćete doći samo radnim danima kad se zgrada sagradi nakon što dobijem nenormalni jack pot.

Ja dobivam postotak, plaćam porez i brojim novac.

Narudžbe i rezervacije primamo već danas.


Post je objavljen 12.08.2023. u 13:09 sati.