Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Novi post

Eno je veliki belaj zadesio prijateljsku i nesvrstanu Sloveniju, a moglo bi i kod nas bit sranja, jer eto oblaci, oluje i poplave nemoš zaustaviti na granici.

Žaj mi je susjeda Janeza, želim im da se sve smiri, da noć bude mirna, da svi budu sigurni i na sigurnom.

U prošlom postu sam uputio neke pozdrave, pa su se tu našle i neke zamjerke, neki su se osjetili nepozdravljeni, a obzirom da znamo kako su razmaženi pozdravljamo posebno srdačno Ipsilonku, neodoljivu Sarah be, i Bisu autoricu neponovljive priručnice i naravno dragu besmislenu Martu koja sitno broji do odlaska u domovinu, Marta će nam iz Dojčlanda donit bona paljivaca, sira troprsta salame paralize, pušku zračavicu i bičve prozirače.

Inače sutra slavimo obljetnicu Oluje kad smo pripadnike genocidne agresorske srpsko jugoslovenske kamarile ispratili točno onako kako su zaslužili, iako će vam antifašisti tvrditi da smo ih ko onomad partizani predvođeni drugom Titom masovno strijeljati, zazidati u rudnike, natjerati da marširaju i putem ih ubijati kao zečeve.

Sva sreća da u našim redovima nije bilo antifašista, našta bi to ličilo da smo recimo pobili sto tisuća poraženih Srba i Jugoslovena, iako bi se zasigurno našlo bolesnika koji bi tvrdili da je to i redu, poput antifašista.

Eto na kraju moremo samo još jednom uputiti misli podrške našim susjedima i svima koji su u pogibelji ma gdje bili.

Post je objavljen 04.08.2023. u 19:13 sati.