Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Neshvaćeni

Jutros sam se probudio malo prije 6 taman prije nego je počelo grmit, i tako ja ležim i razmišljam.

Ima tih neshvaćenih blogera i blogerica, koji su načisto genijalni i nadasve tolerantni.

I pravo je čudo da takvi bivaju neshvaćeni, pa im njihova remek djela od objava, komentira nekolicina uvijek istih očajnih kućanica i poneki krele.

Apsolutno je nepravedno to što se na ovom blogeru ne cijeni genijalnost, kako ćemo tako u bolje sutra.

Jučer sam bio u dućanu koji se zove Waikiki i za pedeset ojra kupio naramak robe za svoje anđeliće, sve je na Minnie, Elzu, pseću patrolu, Spidermana i sve one druge, sve je pamuk, i sve je iako je i po punim cijenama povoljno, bilo jako sniženo, tako ako imate unučad pravac u Waikiki, nemojte da vas neki drugi deru.

Stanoviti Vuk Kostić, jebate je nenormalno davat dici imena po životinjama, našta bi to ličilo kad bi se ljudi zvali kokoš, ili slon, anakonda ili kokondril, debilana bez premca.
Dakle taj Vuk je izjavio da bi između Srba i Hrvata tribalo sazidati berlinski zid, da se ne druže jer će se opet nekad poklat.

S tim se slaže velika većina Hrvata, skoro svi Bošnjaci, apsolutno svi Albanci, većina Crnogoraca, i dobar dio Makedonaca, svi bi volili imat zidove između njih i Vukova.

Dakle da zaključimo tribali bi osim kategorije top blogera imati i kategoriji neshvaćeni genijalac, i na naslovnici osim bloga dana i bloga tjedna, imat neshvaćeni blog dana i neshvaćeni blog tjedna.

Također bi bilo lipo da imamo i neshvaćeno genijalne ankete na kojima bi neshvaćeni genijalci ostavljali neshvaćene komentare

Molim blogija da završi s tom depilacijom i primi se posla, koga briga šta ona ima šumicu ispod pauzuha


Post je objavljen 30.07.2023. u 10:07 sati.