Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mela

Marketing

urnebesan video koji morate vidjeti

„Ovo morate vidjeti, smije mu se cijeli Internet! Pogledajte ovaj urnebesan video, smiju joj se svi na Internetu!“

I tako eto došli mi na dno dna, xyz osobe bržebolje fotkaju, snimaju i objavljuju na Internetu bez privole (suglasnosti) omalovažavanog/ne. Fascinantno je to bržebolje objavljivanje videa, da ih ne bi netko božesačuvaj prestigao.

Treba biti prvi u objavi, treba pokupiti što više lajkova na fotografije/videa na kojima ćemo će se nekome: rugati, ismijavati ga, omalovažavati, vrijeđati = TO JEST LAJKATI. Zlobni i priprosti komentari su naravno dobrodošli. Samim time sudionici smo INTERNETSKOG NASILJA.

I to za ne vjerovati rade odrasle osobe, a neki po struci čak i novinari, odgojno-obrazovni djelatnici... Kodeks časti, privatnosti, moralne vrednote padaju u zaborav jer važno je biti prvi i važan je broj lajkova. Šteta koji isti nanose omalovažavanome/oj je ogromna.

Eto nove generacije odraslih ostavljaju „lijepu“ ostavštinu novoj generaciji djece: kradomice snimaj, objavljuj, pljuj, ismijavaj, omalovažavaj, vrijeđaj, psuj, budi zlobno duhovit… sve u svrhu prikupljanja lajkova koji su samo zbroj INTERNETSKIH DANGUBA.

Kućni odgoj, odgoj u školama i ostalim odgojnim ustanovama nemoćan je pred ovom pošasti.


Post je objavljen 29.07.2023. u 13:08 sati.