Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Ose čele i bumbari

Vozin ja tako jučer, kad negdi oko Ogulina nevrime, sastavilo nebo i zemlju, brisači ne mogu maknit vodu sa šajbe, krupa bubnja ka manita, straj me da mi ne pukne šajba.
I šta sad, horde turista staju po autoputu ka da se parkiraju iza kuće, dvista ih se nabilo pod nadvožnjak i glumu gljive, ja mislin taman lipo, udri po gasu, već mi je to treća oluja u tri dana, nema se tu šta mislit.

Ne znam kako će sad ovi šta su onomad kad je bio rat čekali oslobodioce i zasipali cvijećem njihove tenkove, svaki dan oluja, ima da svisnu od jada.

Nego jeste li vi primjetili kako su kreteni uvijek jalne osobe, pa tako jedan od rodonačelnika kretenizma na blogu izražava frustraciju činjenicom da je kolega Pale promovisan u cool blogera, a vrhunski analitičar i njemu slični eto nisu.

Nije li dirljivo vidjeti te impotentne ispade, garnirane debilnim komentarima mladih lavova.

Jebate koja je to ekipa.

Zaiskrilo je i oko odvratnog neprofesionalizma medija u Hrvata, i neempatičnosti društva kao takvoga, o čemu je vaš omiljeni bloger toliko puta pisao, ovom prigodom bi istaknuo važnost socijalne inteligencije, koju bibliobus pročitanih knjiga ne može nadomjestiti, a manjak koje se nerijetko osjeti kod vrhunskih intelektualaca na blogu.

O emocionalnoj inteligenciji danas nećemo velika je vrućina i mogućnost oluja.

Gledam ja tako prekjučer utakmicu, Agregat vodi jedan nula, pa golman brani penal, e zaboravio sam reć da gledam utakmicu na mobitelu, kad eto ga zvoni, javim se ja a ono moja unuka, koja ima meni nešto strašno važno reć, i ja ne vidim više utakmicu nego nju.

I tako tumači ona meni di su ona i Mimi bile, s kim su pile kavu, ko je bio u parkiću i onda kaže dida Livaja je da gol, onda ja vičem i dozivam nevistu koja nešto radi po kući da pitam jel stvarno bio gol, nevista pogleda i kaže da je rezultat jedan jedan.

U međuvremenu se moje zlato siti da je nju ubola osa, pa nam je tribalo valjda po ure da mi objasni di se to i kako dogodilo, i da se izljubimo za laku noć i rastajemo.

Otvorim ja maxteve to go, utakmica završila, pogledam rezultat na enternetu kad ono ajduk pobijedio, dok je ona meni pokazivala di je nju ubola osa, pa sam onda ja mora priko telefona ljubit da joj prođe.


Post je objavljen 23.07.2023. u 08:07 sati.