Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dianna-divernoe

Marketing

''TOPAZ IN FLINT'' USKORO U RUKAMA FRANCUSKE, FILMSKE PRODUKCIJE?


Već tokom današnjeg dana autorica Dianna Diverno je dobila jedan predlog za razgovor s producentima francuske, filmske produkcije kako bi se uskoro mogao i scenario ''Topaz In Flint'' staviti u red književnog dela predviđenog za ekranizaciju. Moguće da do toga dođe u nekom skorijem periodu.
Za one koji su prvi put na ovim stranicama književno delo skripta ''Topaz In Flint'' Dajane Diverno nalazi se u redovima finalista za Jul 2023 godine ''Paris International Short Festivala'' kao skipta.
A mi smo dovoljno podstaknuti ovim lepim okolnostima i verujemo da će upravo ovaj ''Topaz In Flint'' jednom biti prijavljen na brojne, zanimljive, filmske festivale i kao izuzetno dobar kriminalistički film istorijskog dekora s motivima misterije i blagim obrisima horora. Što se francuske kinematografije tiče, možemo reći da je autorica krajnje nepoznata njihovoj sceni kao scenarista i književnica. Do sada je objavila jedno književno delo na francuskom jeziku a to ''Le Baseir Francais''.
Za dobre i sigurne uspešne korake treba malo vremena i nadamo se da će svi budući razgovori s francuskim produkcijama proteći u redu, da ćemo jendom ''Topaz In Flint'' videti u redovima - najbolje režije, glavnog glumca ili glumice, muzike...

U svakom slučaju nakon mnogo godina konačno jedan scenario probija led a to je - ''Topaz In Flint''

Post je objavljen 17.07.2023. u 14:00 sati.