Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zeljkinkutak

Marketing

U ime ljubavi

Naslov: U ime ljubavi
Autor: Inna Moore
Izdavač: Innamorata
2023. godina
309 stranica

- "Majko, odustani. Imat ćeš u meni sina. Ne želim te izgubiti. Molim te....U ime ljubavi, ne dozvoli mu da te potjera u grob." -

Škotska. 14 stoljeće. Lord Rutherford bez muškog nasljednika i nade da će ga dobiti, potpisuje sporazum sa klanom MacCallum o zaštiti zemlje u zamjenu za dogovoreni brak sa njegovom kćeri.

- "Primjenjivao je na tebi drugu taktiku, baš zato što je znao što očekuješ. Sad misli da ima vlast i moć na tobom, nad tvojim tijelom." -

Skye kada je sa samo devet godina, prvi puta vidjela Cole MacCalluma, obećala sama sebi da će jednoga dana on biti njezin suprug. Hoće li ili je to bila samo dječja mašta?!

- "Pred Bogom. Pred kraljem. Pred ljudima. Poglavar. Neprijatelj. Suprug. Neprijatelj." -

Djevojka koja je žarko željela da je rođena kao muškarac, dokazivala se na mnoge načine da dokaže da može biti podobna kao i muškarac. Da može biti ratnica, boriti se i braniti svoje.

- "Odrezat ću ti je, makar mi to bilo zadnje. Mučit ću te na način koji nećeš moći podnijeti." -

Ljubav. Mržnju. Žudnju. Strast. Odbojnost. Neprijateljstvo. Srdžbu. Sve to osjeća Skye prema Coleu. Zašto je tako?!

- "Znam ti slabu točku, dragi moj mužu. Napravio si grešku. Dao si mi sredstvo ratovanja." -

Radnja knjige koja te drži zainteresinim od prve do zadnje stranice. Ne možeš prestati čitati jer te zanima što će se sljedeće dogoditi.

- "Žena pored muža. Ratnica pored ratnika. Jahali su skupa, ujedinjeni pred Bogom, kraljem i ljudima." -


Sviđa mi se kako je Inna ukomponirala puno elemenata u knjigu. Život u 14. stoljeću, borbe klanova, mentalna zadrtost, dogovoreni brakovi, skrivena ljubav, požude i strasti, ubojstva zbog osvete. Od mene sve preporuke.




Post je objavljen 16.07.2023. u 12:35 sati.