Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Princeze

More je nestvarno toplo, nije ti jasno da bilo što može tako ugrijati tu silnu količinu, čak i sunce koje baš nemilosrdno prži.

Smokve su rodile kao i obično, ali još nisu prezrele pa nema milijun osa, pčela, bumbara i ostalih letećih napasti, za sada samo komarci napadaju, i mravi ima neuobičajeno puno mrava, pa Judita viče dida vidi mav.

Imamo i gomilu šljiva i buča pa je Purgerica na opće zadovoljstvo rodbine prijatelja i susjeda, napravila fine knedle s šljivama i savršenu bučnicu, što je značajno unaprijedilo dobrosusjedske odnose, koji se razvijaju proporcijonalno mirisima koji se šire dvorištem.

Ako turisti kad otvorim konobu budu reagirali ka susjedi rodbina i prijatelji uspjeh je zagarantiran.

Bazen za dicu smo pribacili kod susida, pa sad on ima kuću sa bazenom, jer njemu dolaze unuci, kad se moji vrate onda ćemo opet mi imat kuću sa bazenom.

Sad idem u Emmezetu dragoj kupit ležaljku za plažu da je ne žulja kamenje, kad su dica bila ovde moj dječak je svukud okolo pičio bos, a princeza je morala imati šlape, iz kojih je tribalo vaditi svako zrno pijeska, valjda ti tako mora bit, valjda se princeze radaju i ostaju princeze zauvijek, ko bi ga znao.

Post je objavljen 16.07.2023. u 08:16 sati.