Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Juhuhuovci

Bio sam jučer nešto piskarao, ali nisam htio uznemiravati rodbinu i prijatelje pokojnog Kundere u njihovoj boli, pa nisam ništa objavio.

To je zasigurno neke silno obradovalo, što je sasvim u redu.

Dječak i Princeza su otišli doma, pa će opet doć u osmi misec, nevista je morala sredivat neke dokumente, za neki natječaj joj je tribala potvrda o nekažnjavanju, koje sudovi ne izdaju jer su u štrajku, ali je ipak dobila jer neka žena nije u štrajku pa izda potvrde onima koji na nju nalete.

Ne znam kakve su vaše neviste, ali moja je super, mislim naša bi ja njoj stotinu mana ka i svakom drugom, ali ona vodi računa o mojim juhuhuovcima pa onda mora bit super.

U mistu se radi desetak novih kuća s bazenima, niču na sve strane ka šampinjoni od Marisol, tako da bi ja kad odem u pensiju moga otvorit konobu, četri pet stolova, roštilj peka ognjište, sve radit na vatri, točit domaće vino, i rakiju, i kuvat šta ja oću, a onda to gosti moraju ist, nema filozofiranja, baš bi bilo super, skuvat tries obroka zaradit sto ojra i prst u uvo i pivaj.

U Austrijami zimi kad je sezona, seljaci imaju pravo imati konobe i turistin dat pancete i kobasica i ne plaćaju niki porez, tako bi mogli i mi obogatit ponudu, evo recimo ja ne bi naplaćiva spizu više od deset ojra, po osobi, i još bi im da da beru smokve, a Princeza bi im pivala Hajdukove navijačke pisme.



Post je objavljen 13.07.2023. u 16:40 sati.