Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Pasje Poopodne@Art park vol.2

Vraćaju se pasje vrućine, a s njima i njuške žedne svog popodneva. Shvatili su organizatori da je pravo vrijeme za drugo Pasje poopodne u Art parku! Druženje, glazba, sladoled, klopa, teniske loptice, „sjedi-lezi“ – ma tulum za prave njuške, i one to znaju!

Družili smo se sa svrhom da prikupimo čim više za Najbolji prijatelj, partner udrugu ovog događaja koja će se pobrinuti da prihod ode u prave šapice. Na Ribnjak su također 9.7. došle i njuške u potrazi za novim domom i svojim najboljim prijateljem-čovjekom. Mogli smo ih upoznati, baciti im lopticu, počastiti pićem i povesti kući ako se netko dobro sprijateljio.

Organizirana je i velika pasja tombola u kojoj se moglo sudjelovati sa simboličnih 5 eura. Od 100 uplaćenih listića, 50 je bilo dobitnih, iako, ako pitate njuške, svaki je dobitan jer će otići u šape kojima je to najpotrebnije.

Također, pasja škrabica je bila stalno otvorena, a mogli smo sebe i svoju njušku počastiti nečim zgodnim. ´

> DasPas radi najbolje modne komade i gadgete za njuške, sve su ponijeli sa sobom
> Pas Kitchen im kuha najfiniju hranu, a na licu mjesta mogli smo se savjetovati s njihovim stručnjacima o balansiranoj i uravnoteženoj prehrani svojih njuški jer nema do sitog i zdravog života!
> Najfinije, najplavije, najzdravije su Rokove borovnice i njuške to znaju, a osim svježim borovnicama častili smo se i vau sladoledom od – borovnica. Mia se oblizivala od uha po uho. :)))
> Pasica kasica, mala, ali važna akcija za napuštene šapice donirat će divne ilustracije iz svoje arhive s potpisom naših poznatih ilustratora, a mogli su se kupiti po simboličnim cijenama
> Svako događanje do kojeg se drži mora imati photo-wall i Team print to zna, zato je omogućen još jedan pseći zid za vau fotke

Glazbu za pasje uši birat će Dj Čof & Fleka – bliže pasjim imenima od ovog nisu mogli.:)))

Sve ove divote događale su se u Art parku Ribnjak, od 17 do 22 sata.

Fotke:

IMG-20230709-200341-HDR-2

IMG-20230709-200348-HDR-2

IMG-20230709-200423-HDR

Ljubim vas!

Post je objavljen 09.07.2023. u 23:57 sati.