Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Mandžurijski kandidati

Jučer smo plesali na pozdravu suncu, nevjerojatno je koliko pozitivne energije pršti sa tog mjesta, gomila sretne djece koja plešu, teško je uopće i zamisliti ljepši prizor.

Prije toga smo išli na pizzu, dvije pizze i četiri pića smo platili tries ojra, ambijent je bio lijep, osoblje vrlo profesionalno i ljubazno, očito naklonjeno djeci.

Od svih mjesta u Hrvatskoj Zadar je od rata na ovamo najviše napredovao, zahvaljujući valjda mrskom adezeu koji je tamo oduvijek na vlasti, propadanje Splita je zaustavio Kerum, iako mu se sa sadašnjom vlasti ne piše dobro, tamo je količina idiota spremnih glasati za Puljke i Ivoševića bila reprezentativna, najviše je propala Rijeka kojom još od Informbiroa vlada esdepe.

Sada će opet netko reći da pretjerujem ili nešto slično, ja u stvari samo iznosim notorne činjenice, ponekad svoje mišljenje i višegodišnje prognoze.

Tako sam 2015 prognozirao da će za dva izborna ciklusa diljem Europe vladati desnica, i da će zbog ispraznog ljevičarenja koje su tada provodili Macron i Merkel, bitno ojačati krajnja desnica.

Pogodite tko vlada diljem Europe, i tko nezaustavljivo nadire u Nemačkoj.

Obzirom da je politika ozbiljna stvar, i da značajno utječe na naše živote, bilo bi dobro da ne slušate one koji podržavaju Pernare, Kolakušiće, Milanoviće, Benčiće, Kekine, Sinčiće, Peoviće i njima slične, u nekom normalnijem svijetu oni bi bili u instituciji, ili predmet sprdnje u selu.



Post je objavljen 06.07.2023. u 18:01 sati.