Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Otkaži me zar ne vidiš da gorim

Znate li da je Jimmyu Staniću otkazan otkazan koncert u Sisku, i to po nalogu gradske vlasti, predvođene masnom spodobom od milja zvanom Ikača.

Od mržnje izobličena sisačka gradonačelnica je 93 godišnjem pjevaču, inače uglađenom gospodinu, vrhunskom profesionalcu zabranila pjevat jer se nedavno učlanio u Domovinski pokret.

Jel tako da niste znali?

Sjećate li se kad je onomad našem Radetu, koji je kad su njegovi Srbi napali Hrvatsku, ničim izazvan otišo u Beograd, otkazali koncert u Vinkovcima, koja je to tragedija bila, Milorad Pupovac je sazivao presice, Maja Sever je usplahireno lepršala unaokolo, Dres Matić je prijetio da će rezat vene skupa s Peđom Grbinom, blogeri i blogerice su pisali potresne postove, a sada nikome ništa.

Izgleda da sve boli kurac kad se Jimmyu i Barbari koji su kad su Srbi napali Hrvatsku ostali ovdje, i borili se kako su najbolje znali, pjesmom, u Sisku otkaže koncert.

Pa eto da ne ispadne da je baš svima svejedno, ja kažem da to nije u redu, i lijepo vas molim kad masnu spodobu zvanu Ikača, nazovem kravetinom da mi ne pišete da pretjerujem.

Post je objavljen 02.07.2023. u 23:12 sati.