Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mela

Marketing

Kako doć do tartara

DIJETA



Ne znan jel' znate, a ako ne, saznat ćete, da san ja zaljubljenica u aljine i sandale. Torba nebitna, more biti anke otrcani stari Guči; ali aljine moraju, bilo bi lipo da su, biti maksi tako kad se natakarim na visoke pete buden malo vitkija, oliti „komadina od žene“.

Eto i ta komadina koja je koma..inał oće na brzake da stane u sve ine aljine koje se više ne šire oko struka i kuka, a bože ni oko stražnjice. Bilo bi lipo da moj kuvar, koji me upozna ispod 100, ponovno vidi onu istu ženu, koju je svojin nakuvavanjen i njenin kolačima za njega, malo rastega za dva do tri konfekcijska broja. Daklen, on je kriv, a ne ona.

I tako ti ja, naiđen uz pomoć plažnih dušebrižnika na VMA dijetu, oliti medicinsku dijetu uz pomoć koje ću da nabrzinu skinen konfekcijske brojeve i nažalost i broj ređipeta oliti padobrana.

I kad tamo piše:

Doručak: 1 naranča, 1 komad dvopeka, šalica kave ili čaja

Pa si ja dodajen i oduziman, tj. dodajen:

- 1 naranča je malo za skidanje ovolikog sala, masnoća, daj baren dvi i to pošto se sada naranče ne mogu izist jer su suvonajave iscidi in dušu i žličicon pojidi dija pulpe
- 1 komad dvopeka, ka nijedan, nije da mi se ide, al već kad moran pojist ću komad dva, pa se i dvopek prova kako spada
- ja uvik pijen više šalica kave i to s mlikon i šećeron i to tako mora ostat jer ne podnosin ništa gorko i ništa manje ispod pol litre.

Daklen, morete zamislit kako ta regularna dijeta izgleda kad je se ja dovatin: suvonjavo mljeveno meso prelazi u normalnu punjenu papriku s feton do dvi kruva; 1 tvrdo kuvano jaje u 2 ili 3; naranče se preoblikovale u nektarine…
No, no, idemo zdolon jer je vaga jutros pokazala prvi put znamenkau 4, 104kg, jeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Pripovidajući svoju metodu prijateljicama, ove su se ne znan zašto, trgale od smija, ma ko se zadnji smije, najslađe se smije.
Sa 100kg vodin i na picu, a sa 86kg na tartar.

Da se zna da san uz pomoć aktivnosti plivanja skinila 3kg i da san ove godine imala najviše ikada 108 i kusur. Nije da se falin, al falin se. Moji zubi natukli.

Mačke čuvajte se jer uskoro blogom će da prošeće riba i po!!!




Post je objavljen 27.06.2023. u 15:45 sati.