Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Limun Ante portas

Danas opet moram za Zagreb, još tjedan dana rada, pa po dječicu, i onda godišnji.
Moram nabaviti prostirku za ispod smokve i bazen za dvorište, kantice i igračke će sami birati.
Bit ćemo aktivni cijeli dan, bez ekrana, i svaki dan ćemo jesti rozi sladoled.

Anemični prajmminister je bio neki dan u Srbiju, što su njihovi mediji u potpunosti izignorirali, valjda im je bilo neugodno što anemični može u pašaluk kad oće, a pičkousti četnik ne sme u Jasenovac.

Uskoro će deset godina da smo u EU, i ma što vam kojekakvi retardi pričali, bolja smo zemlja nego onda, bolja smo zemlja nego što smo ikada bili.

Mogli smo doduše upasti i puno ranije da domicilni Srbi i Jugosloveni pojačani s idiotima koji sebe smatraju ljevičarima i progresivnima, nisu prebrojavali fantomske ustaše ko pokemone i prijavljivali nas, jer eto jednostavno nikad nisu željeli da Hrvatska uspije, bilo što pa ni to.

Dušebrižnici su nas tako koštali toga da nemamo tisuću eura veće plaće i petsto eura veće mirovine, pa im možete zahvaliti ima takvog ološa i ovdje po blogu, kako onih zlonamjernih tako i onih glupih koji puše te glupe priče.

U prijateljskoj i nesvrstanoj njemačkoj, kažu da jača desnica, po anketama Afd ima više podrške nego vladajući socijaldemokrati, s druge strane idiotska zelena politika, je uvukla zemlju u recesiju, eksperiment s migrantima nije uspio, mirovinski sustav je neodrživ a radnika nema.

Eto što se dogodi kad daš vlast klimakteričnoj babuskari trajno oštećenoj životom u komunizmu, razjebe ti ekonomiju, i dovede fašiste, antivaksere i idiote Ante Portas.

Danke Angela

Post je objavljen 25.06.2023. u 20:47 sati.