Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

imbecilizam

dakle, vijest koja je uznemirila licemjerne empate osvanula je danas u lokalnom glasilu splitsko-dalmatinske županije.

najprije da razjasnimo zašto licemjerni empati. ka prvo tekst je, kao što se vidi iz članka, objavljen u 10:21 sati kada je dotična novinarka pila kavu i pregledavala njoj inzeresantne objave na fejsbuku i onda je objavila veleumni tekst kako u splitu u četri sata ujutro nema nikog da pomogne 'zavidanoj' curi. da neki imbecil to nije snimija i objavija na fejsbuku ne bi ni znali da mala leži nasred rive 'zavidana'. onda su se u komentarima javili drugi imbecili koji su se zabrinuli za stanje mlade cure, empatičari sa jutarnje kave.

no, ajmo analizirat 'veleumnost' objavljenog članka, onako zdravo seljački jer ja nisan certifcirani analitičar. ka prvo; ko od normalnog svita šeta u četri ure ujutro splitskom rivom? niko! pošten svit u tu uru spava, a sve i da nespava nema nikog u getu od domačih jer su sve pretvorili u apartmane, a ono malo njih šta je ostalo, a jebiga, loše in je pao grah, al da šetaju u četri ujutro toliko još nisu makli, iako je i to upitno.

nadalje, veleumni komentatori su se, na kavi, zabrinuli za pogibeljno stanje te cure, ali pritom ne komentitaju onoga koji ju je slikao. dakle, ako se curi nešto dogodi prvo što treba utvrdit je: tko je to uslikao? jer očito je da se radi o domačen čoviku koji je u fejs grupi GetDirekt. ako je pozva hitnu zbog cure koja se 'zavidala' onda sve ok, ali ako nije, a njoj se nešto, zbog stanja u kojem je zatečena dogodi, eee onda brale odgovaraš za smrt iz nehaja. nemoš slikat nešto takvo i objavit na fejsu a da te boli kurac šta će sa njon bit! što za sobom povlači pitanje o smanjeno inteligenciji novinarke koja je objavila tekst sa konstatacijom: '... a nikoga da priskoči'.

i onda bi se mi ka tribali bojat umjetne inteligencije?! iskreno, kad ovo vidim, umjetna inzeligencija je pičkin dim u odnosu na ovakvo novinarstvo.

Post je objavljen 21.06.2023. u 13:15 sati.