Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

privjesak

i ne! ne mislim na one privjeske šta van se natalantaju tijekom života pa i se nikako nemoš ozarasit, ka šta i ja iman jednoga šta me pila nebi da je izmislija motornu pilu. isto tako ne mislim ni na privjeske na lančiću oko labuđeg vrata kojima se iskazuje vjerska pripadnost, horoskopski znaci ili pak koliko je neko narcis jer, kako protumačit da neko oko vrata stavi lančić na kojemu piše ruža ili riđan?! da sustavili i zvinčiće efekt bi bio isti.

ne, ne iiii neeee mislin na privjeske koji ukazuju koju marku automobila vozite bmw ili mercedesjer svi ostali nisu vrijedni pažnje. mislim na privjeske koji imaji svoju funkcionalnu vrijednost. evo npr. koliko ste puta bili u dučanu namještaja i falija van je metar? dobro, ne idete čestoali onda kad idete fali, jel tako? je! ili recimo primjer koji takorekuč događa prilikom odlaska u dućan. oćete kupit vodu sa okusom a ona zapakirana u set po šest u plastičnom omotu i nema nijeda ambalaža otvlrena. kako će te razrezat plastičnu ambalažu? ključem od auta! jel tako? jeeee! e ali neznate da postoje i mali temperinići dužine cca 5 cm sa kojim možete razrezat tu plastičnu ambalažu.

eeee ali nije samo u tome kvaka. evo recimo da, nedaj bože, upadnete umore sa autom i držeći se svih propisa, bili uredno vezani sigurnosnim pojasom međutim, brava od pojasa zaglavila i ne možete ga se oslobodit, ka šta je nedavno bio jedan slučaj, kako će te izač iz auta? nikako! a da ste na ključevima od auta umjesto privneska vaše omiljene marke imali temperinić mogli ste prirezat pojas, of kors morate uvik vodit računa da je dobro naoštren, provneravat bar dva puta misečno. one privjeske za čepove od pive nose alkoholičari koji piju ispred samopouge jer pristojan alkoholičar ako ne pije doma o da ide u kafić ili reatoran di mi otvore pivu pa mu otvarač niti ne triba ili uzme limenku, tako da se nemojte dičit tim otbaračima za pivu.

međutim, pojavom plastičnih boca prestala je potreba za otvaračima ali je ostala ona za izvuč bocu iz ambalaže, a sada se nad konzumentima gaziranih pića nadvila još jedna nepodopština, neodvojivi plastični čepovi!

e sad bi neko reka: 'a neš ti problema'; 'to je dobro jer se tako smanjuje količina plastičnog otpada'. je moj kurac dobro, a troke da će smanjit količinu plastičnog otpada! jeste vi kad probali pit iz boce sa koje nije odvojen čep? niste?! eee, onda provajte. a ako ste finčukasti i ne pijete iz boce, iz čega pijete kad niste kući? iz plasrične čaše!!! i sad kako će se neko ko nije finčukast i nije lovac ka misleča kojoj je nož osta u portapaku, oslobodit čepa sa boce? temperinićem!!! jer ključe od auta nosiš sobom i kad ga ne zaključaš.

Post je objavljen 16.06.2023. u 16:52 sati.