Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Evo propast će Bloghaer a ja neću doživit da neki od Srba i Jugoslovena napiše kako ono što su Srbi i Jugosloveni uradili drugim narodima i narodnostima nije bilo u redu.

Do zadnjeg daha bloghaera oni će ostat opsjednuti katoličkom crkvom i adezeom.

Jeste li vi ikad razmišljali zašto su Srbi i Jugosloveni tako opsjednuti katoličkom crkvom i adezeom, i odakle se ta mržnja hrani.

Danas su pederi, lezbe, imatelji drugih poremećaja spolnosti, i idioti, marširali za prava transića, pedere i lezbe više niko i ne spominje, valjda su oni svoja prava ostvarili, ko je slijedeći za koga će se marširati, zoofili, dendrofili, nekrofili, pedofili, zašto bi se uostalom radila razlika među poremećajima, to nit je demokratski nit je ustavno.

Kad bi ostvarili uvid u arhivu mogli bi vidjeti da smo u prošlosti imali prijepore, u kojima su se sukobljavale zatucane seljačine, i biračko tijelo koje je na vlast dovelo prvo Milana Bandića, pa onda platformu Možemo.

Navedeno biračko tijelo je tada zatucane seljačine uvjeravalo kako su oni u stvari fašisti, jer su tvrdili kako se neće stati na pederima i lezbama.

Navedeno biračko tijelo će naime zdušno podržat i one koji se budu borili za pravo da jebu pokojnu babu, jer i to je čin ljubavi i naravno različitost koja se ne smije sputavati.

U konačnici koja je razlika između onih kojima se diže na isti spol, i onih kojima se diže na mrtvu babu, sve je to isto čin ljubavi i različitosti.

Kažu da ima 549 parafilija, barem tako piše na vikipediji, šta vi mislite o tome, triba li to zabranit.

Marširali su i mladi katolici, što je amantalno izazvalo duševnu bol kod Srba Jugoslovena imatelja neke od 549 parafilija, i idiota.

Naš gradonačelnik je oduševljeno marširao s parafiličarima, dok je odjeba mlade katolike, on nije gradonačelnik svih građana, nego samo onih s dijagnosticiranom parafilijom.

U međuvremenu građani se žale da su gradska groblja zarasla, nepokošena, i zatrpana smećem, koga uostalom briga za mrtve oni ionako ne mogu dokazati posjedovanje neke od parafilija.



Post je objavljen 11.06.2023. u 08:21 sati.