Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojeduhovnevjezbe

Marketing

Mala nadopuna prethodnom postu

Naknadno premišljajući, čini se da je ipak bila potrebna mala nadopuna prethodnog posta, o prošlim inkarnacijama članova australske grupe Bee Gees. No, istini za volju, čak i ovako, ove inkarnacije djeluju veoma uvjerljivo, jer se radi o sličnosti četiri od pet izvornih članova Bee Geesa, sa članovima obitelji Mason iz Massachussettsa, u kojoj su preovladavali glazbenici.
Dakle, peti član grupe Bee Gees bio je Robin Gibb. I on je po svoj prilici bio član familije Mason. Zvao se Johnson Mason Maury, i bio je unuk brata Lowella Georgea. Nije bio rođen u Massachussets, već u Kentuckyju, i nije se bavio glazbom, već arhitekturom. Imao je dvije supruge, za koje nemamo slike, ali mogli bi pretpostaviti da su bile inkarnacije dviju supruga Robina Gibba.
Nažalost, nemamo sliku Henry Masona (vlasnika tvrtke za proizvodnju klavira Mason & Hamlin), no zato imamo sliku njegovog nasljednika, Edwarda P. Masona. Ta se slika dobro poklapa sa slikom Andy Gibba sa bradom (brata koji nije bio član grupe, no svejedno, dokazuje povezanost familije Gibb sa familijom Mason).
JOHNSON MASON MAURY = 6 + 2 + 5 = 12 = 3
ROBIN GIBB = 8 + 8 = 16 = 7
------------------------------------------------
GERTRUDA VAUGHAN = 8 + 9 = 17 = 8
DWINA MURPHY = 8 + 8 = 16 = 7
-----------------------------------------------------
SARAH WEBB = 3 + 6 = 9
MOLLY HULLIS = 9 + 3 = 12 = 3
-------------------------------------------
EDWARD P. MASON = 11 + 8 + 2 = 21 = 3
ANDY GIBB = 4 + 8 + 2 = 5


Post je objavljen 09.06.2023. u 20:12 sati.