Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Gluteus vellus

Prvo je Annaboni metila na blog svoje noge, pa je onda Sarah be metila svoje noge, ili je bilo obrnuto , onda je ljubomorna blogica administratorica rekla, neš majci, nećete vas dvi natirat mene da se tepiliram.

Svjedoci smo naime da se već desetljećima na ovom blogu objavljuju selfiji, zbog kojih su dica koja su ih vidila po noći pišala gaće od trauma koje su doživila, i nikome ništa, niko nije zabranija slike.

Medjutim kad su se na blogu pojavile utegnute osunčane nogice istaknutih, kolegica blogica je odma ukinula slike

Ka da je vidim u onom njenom sobičku, u roditeljskom stanu, kako na pragu četrdesetih užasnuti čita kako su komarci izboli guzicu od Klocki, i s još svježim sjećanjem na noge od Sarah be ili Annaboni, zamišlja kako Klocki objavljuje sliku izboden guzice.

Ka da nije bilo dovoljno užasno zamišljati depiliranje dlakavih nogu, nego su joj se pred očima vrtile slije depiliranja dlakave guzice, i onaj zvuk kad se čupaju oni flasteri.

Naša junakinja je tada rekla, neće mene niko zajebavat, šta ste slikali slikali ste, uvik mogu reć da je krivo uredništvo koje ne postoji, i korporacija kao takva, niko mene neće natirat da čupam dlake s guzice.

Post je objavljen 08.06.2023. u 15:37 sati.