Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/whitelilith

Marketing

Dvije sakrivene

Bio je to novi život. Novi početak. U dvoje. Daleko od svega poznatog. Puno je toga obilježilo tih nekoliko godina. Tamo zauvijek ostaje naš prvi dom.
Prvi film u otvorenom kinu kraj jezera. Kiša je lijevala kao iz kabla sredinom kolovoza, nas dvoje pod kišobranom za dvoje. Fim Ja, Tina! Ostala fascinirana ženom zmajicom.
Stoga nije čudo kada je doselila u Švicarsku i organizirala prvi koncert u Zurichu. Rasprodan u trenu. Ta ne samo da je međunarodna zvijezda, nego je postala i njihova. Stoga organizira još jedan. Povučemo veze i...šogorica nam nabavi karte + postaje teta-servis za našeg jedno i polgodišnjeg prvorođenca.
Ja u visokoj trudnoći s drugom bebom, ali ne odustajem. U omiljenu crvenu pelerinu stavljam po dvije mandarine u svaki džep kada me uhvati glad jer u koncertnu halu ništa ne smijemo unijeti.
Mjesta su sjedeća no vidim je i čujem jasno i glasno. Oko mene uglavnom kulturni suzdržani Švicarci, ja se dižem i plešem ispred svoga sjedala, držim trbuh, kći pleše sa mnom. Sretna.
U jednom trenu pogledam do sebe kad...Švicarka isto tako dobrano trudna sjedi, uživa. Nasmijemo se zavjerenički. Ponudim joj mandarinu za nju i njenu bebu. Iznenadi se, no primi i zahvali. Dobro joj je došlo, kao i meni. Nagne se prema meni i kaže: Zwei versteckt! (Dvije sakrivene) pokazujući na naše trbuhe.
Rado je se sjetim i njena Proud Mary me uvijek, uvijek digne.
Odmori Tina u nebeskim prostranstvima, zaslužila si.

Proud Mary - Tina



Post je objavljen 25.05.2023. u 07:21 sati.