Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

NIJE TREBAO POBJEDITI INFLUENCER

Gledala sam PLES SA ZVIJEZDAMA svaku nedjelju, jer volim ples i jako mi nedostaju plesni koraci. Nije mi jasno zašto je žiri forsirao da „cmizdravac” dođe do finalne emisije i odnese pobjedu a kvalitetniji plesači amateri zajedno sa svojim mentorima ispadali su jedan po jedan.
Ako su već odlučili da netko pobjedi kvalitetnije amaterske plesače trebali su svojim bodovima pustiti osobu sa protezom i njoj omogućiti da dobije titulu koju je naravno „cmizdravac” dobio zahvaljujući nepravednom bodovanju žirija, jer TARA je puno kvalitetnije plesala a ispala samo zato što je žiri nije podržavao bodovima.
Naravno nisam zadovoljna sa pobjedničkim parom s obzirom da je trebao ispasti iz natjecanja barem tri emisije prije polufinalne emisije, a trebale su ostati Maja i Tara sa svoji mentorima uz ova dva para koja su ispala u finalnoj večeri.
Idući puta neću pratiti tu emisiju jer žiri nepravedno pušta prolazak ne kvalitetnom amaterskom plesaču samo zato jer cijelu sezonu od početka do kraja emitiranja „cmizdri”.



Oni su trebali biti u finalu, a ne "cmizdravac"

Post je objavljen 23.05.2023. u 14:16 sati.