Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/morskamorska

Marketing

Sklad različitosti

Voli slatkiše. Ne rodilo šta ne bi. Bivši sportaš. Ovisan o svim sportovima. Nogometu nadasve. Samotnjak koji obožava tišinu šume. Šetnje u nedogled. Trčanje. Plivanje. Veslanje. Stalno pjevuši. Olivera i Mišu ima u krvotoku. Hajduka nadasve. Pije hladnu Žuju. Povijesni filmovi i krim serije uvijek u igri. Stari kaubojci isto prolaze. Pravičan ali kratkog fitilja ako stvari krenu nizbrdo. Pomogne rado. Priskoči. Učini. Za politiku mu se fućka. Kaže, sve je to isto sranje. Čvrsto stoji na zemlji. Vjeruje u sada i ovdje. Voli bezgranično. Misli da je vječan. Laže da nije romantik.

Voli slano. Slatkiše nikako. Društvena je i druželjubiva. Blage naravi i bez fitilja. Reagira argumentima. Stentano i mirno. Elokvencijom, sugestibilnošću i tihim tonom rastura. Alkohol ni u primisli. Cigarete nikad. Teži duhovnosti i samospoznaji. Vjeruje u tamo i poslije. Pripada svjetlu. Dragi joj ljude. Pomagati posebno. Dobra knjiga i pisanje joj ko poštanska marka. Bivša sportašica. Voli gimnastiku i atletiku. Nogomet ni u malom prstu. Sluša Sarah Brightman. Često među oblacima traži znak, poticaj, odgovor. La lunu.

I tako su se našli slatko i slano. Šušur i mir. Samotnjaštvo i druželjubivost. Eksploziv i plam svijeće. Vjetar i bonaca. Nekad je preslano jer život nije ravna crta. Češće je preslatko. Ona razbija tišinu. On smiruje buku. Kad je zanesu oblaci, spušta je na zemlju. Kad zaglibi u grubu realnost, ona ga diže među zvijezde. I tako desetljeća.
Jesu li različitosti spojive?


Post je objavljen 22.05.2023. u 09:14 sati.