Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Fritaja, božuri i kruzer iz mog sokaka

Krećem kao nekad kad sam svakodnevno blogao, puno me kritizirali i sad vidim, pa nije bilo baš nezanimljivo. Dakle prvo fritaja sa šparogama, postat ću dosadan, s druge strane mi drago da vrt diktira.



Jučer smo išli po jaja tamo u brda gdje kokice šetaju više od mene. Uzgojom se između ostalog bave roditelji bivšeg člana, kako mama veli, propale piratske stranke. Ma svejedno smo imali dugoročnih uspjeha, neću ih nabrajati jer mi ne trebaju nizakakvo napredovanje u karijeri, nisam ni u školi, gdje sad mladi masovno traže što se po propisima bože bodovati za veću plaću i rade najprije to.



Drugarici su, stara škola, odmah nabrali božura jer su primjetili da joj se sviđaju, ja sam dobio sadnicu ljutih papričica iz istog razloga, još nije toliko primjećeno da nemam previše elana za radove u vrtu, osim toga muči me prozaičan problem, Jin je naravno vrt posvojio i što god zasadimo otimamo mu dio prostora za uživanciju.



Jutros je kiša u jednom momentu stala i nas dvojica drugara smo uspjeli obaviti šetnju. U jednom momentu sam stao, izvadio fotić primjetivši kruzer i počeo štimati za zumiranje, koliko to moj mališa može. Jin je iskoristio priliku i zaletio se na velikog psa, kojeg je mladi gazda u kratkim rukavima uspio zauzdati, ja sam počeo koriti Jina koji se pokunjio, ovaj se ispričao meni i vidjelo se da je ljut na svog psa, ja sam se odmah ispričao njemu, ja sam kriv, on je rekao, da, ali vremena sam potrošio vježbajući ga da ne smije reagirati na provokacije manjih pasa. Ne znam jesam li ulovio barem polovicu kruzera na slici, sjećam se s kolikom sjetom sam nekad u Veneciji gledao te velike brodove, a eto njih sad ovdje.

Post je objavljen 14.05.2023. u 16:23 sati.