Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bellistra

Marketing

Koliko još ljudi mora...

.. umrijeti, da bi se netko dokazao po onoj tko jači taj kvači.. (ili u ovom slučaju iz Srbije.. Tko je naoružan taj kroji sudbine onima kraj kojih se zatekne)?
Možda je slučajnost (ako je uopće slučajnost slučajna) da su se ove tragedije zadesile jedna za drugom... Možda je tek neki otponac popustio... Možda je "manđurijski kandidat" gdje je ubojica i ne znajući šta i za čiji interes radi "programiran" hipnozom, delirijem, drogom, društvom, nekom aplikacijom.. .. njegovo je stanje možda tek slučaj za javnost i javno mijenje.. A iza tko zna tko(ako uopće!) stoji..
Hoćemo li to ikad saznati...?
Možda hoćemo... No vjerojatnije da nećemo, jer je nekom u interesu da se to ne sazna..
Možda je serijal filmova "igre gladi" i sl. holivudski filmovi tek scenarij sa otponcem kojeg gutaju tinejđeri koji su i onako non stop on line na tzv. "društvenim mrežama" a koje bi zapravo trebale služiti druženju... Razdvajaju!
I to vrlo perfidno i korijenito!
Današnja druženja mladih su zapravo tlaka.. Jer pri druškanju svi bulje u programirane programe koji im nikakvo zdravo društvo neće priskrbiti...
IN su naopake vrijednosti...od mlađarije do npr. političara koji im daju loše primjere... Muljanje, krećući od škole pa do (evv zaposlenja)..
Oružje, kažu!
Bilo ga je... I na žalost bit će ga, ma šta vlast govorila o tome..
Treba nam reset mozgova i pameti... Reset svijesti i savjesti, krećući od sebe samih, od svakog svog atoma pa prema van, te bismo tada stigli k sebi onakvi kakve nas je Stvoritelj zamislio..
Ovako smo previše otuđeni od njega a time od sebe... i sebstva.
Jer nije svejedno jesmo li SveJedno.
Tek kad budemo svi Jedno može nam bit svejedno..
No, dotad, bojim se još će mnoga ljeta proći..
A, volio bi ih doživjeti.






Post je objavljen 05.05.2023. u 17:09 sati.