Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krizar

Marketing

Već i vrapci..znaju..

diljem Europe' a Tigy mi je to i transperntno napisao da sam " baba luda"..
I jesam' svoju djecu volim' al moju unuku Sašenjku obožavaaaam!

Jučer radila duplu smjenu..u prijevodu neizgubljenom..to znači..radiš od 6 do 13 sati' imaš dva sata pauze i onda od 15- 22 sata ( sve skup..samo 13- 14 sati i stotine km izvoženih i jedno 30-etak klijenata' sa svim mogućim " mušicama") i samo uzgred' ono usputno ..to mi je bila šesta dupljača' ovaj mjesec.
I' imala sam jednu klijenticu' 20 km od M. Jednu predragu starčicu' još uvijek vitalnu' blizu stotoj!
I završila ju brzo' zubato sunce' kooonačno sinulo i uzmem si pauzu' sjednem u jednoj slastičarni pojest sladoled' na terasi' u jakni zimskoj' s kapom i čizmama.
I ližem ja slađu' višnju i karamelu slanu' cvokoćem' al se ne predajem..i zove moj sinak' video pozivom. Savršen tajmnig..i što ugledam..premilo' obrašćića puno' krupnooko' zeleno' radoznalo.. kovrčavozlatokoso' lišce svoje unuke!
I veli njoj moj sin- Ajde pozdravi baku! Ona ( jer priča sve u šesnaest i ide na nonu- zmajica moja)- Nije to baka ( jer njoj je jedina baka' ona koja je čuva) I kaže joj sin moj - to je baka Buba! I ona ode i donese bebu koju sam joj donijela! Ono wau!
I imala je neku štosnu haljinicu i velim joj - Kako si krasna' daj da baka vidi haljinicu! I ona u maniru " školovane" manekenke' skide jaknicu i prošeta se' graciozno' da je baka vidi. I pokazuje mi štramplicu s rupicom i kaže - gola nona! I onda veli - Cutam bebu i nacrta' bebu tužnu' i bebu sretnu' al ljudi moji' ona ima 18 mjeseci i ta glava bebe ima sve' oči' nos' usta ( zavisno dal je sretna il tužna) kosu ono..! Bemti nije ona za vrtić' ona može u školu..odma!
I velim joj ' bravo Saša' ti si umjetnica i ona ćaću za ruku i odvede ga do zida' koji je " umjetnički ukrasila"na " užas " svih. Kad se ' naša djeca odsele' generalno krečenje hahaha.
I pošalje mi sočnu pusu - Baka Buba dođi' papat ćemo meso' sij' bobe! Dozi' nemoj ladit-
I bila sam paprikaš svega..sreće' tuge' nostalgije' radosti' suza' ono..paprikaš emocija..stvarno!
Moja unuka je najbolje od nas svih' tako različitih' a opet svi imamo jedan' jedini nazivnik- Ljubav!


Pozzz' topli svima' koliko Vas i nas ima!

Post je objavljen 30.04.2023. u 16:23 sati.