Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

drosophila melanogaster

znan da se sad pitate: 'koji mu je kurac? upotrijebio je dvi riči u naslovu?!' e, to je zato šta se ono našta mislin skrenit pažnju nemore reč sa jednon riči nego tribaju dvi.

dakle, drosophila melanogaster jeeee... . i normalno da se sad vi opet pitate koji će van kurac vinska mušica, dosta van je i vaših mušica, eee ali baš u tome leži kvaka zašto je vinska mušica bitna za razumjevanje vaših vlastitih mušica.

naime, vinska mušica se koristi u znanstvene svrhe iz različitih pobuda. pa je tako npr. jedan doc. soc. prd. proučava petnest godina manevarske sposobnosti vinske mušice jer je primjetija da bi mu svaki put izmakla kad ju je tija samaštrat rukami. to ga je toliko iritiralo da je potrošija petnajest godina na proučavanje njenih manevarskih sposobnosti. zaključak tog znanstvenika je, nakon petnajest godina bija da sad triba proučavat mozak vinske mušice još narednih pun kurac godina kako bi ustanovija što to utjeće na njene manevarske sposobnosti, dakle do penzije.

međutim, u međuvremenu su se pojavili instagrami, tviteri, badui, etui, i umjetna inzeligencija. neznan koliko su znanstvena istraživanja spomenutog znanstvenika utjecala na razvoj umjetne inteligencije ali je evidentno da se ista koristi znanstvenim dostignućoma sa izvanrednim manevarskim sposobnostima. i sa se vi pitate, kako to, kako to.

paaa evo van nedavnog primjera našeg kviska. kvisko je, ka pošten čovik, otvoren novim spoznajama i zakleti pravobranitelj demokracije i anarhije. znam da je vama ovo dvoje možda nespojovo, ali ni vinska mušica nezna ništa o aerodinamici pa isto ima zavidne letačko-manevarske sposobnosti. šta san tija reč, a daaa, kvisko je od strane umjetne inzeligencije blokiran na svim svojim blogovima jer ga je umjetna inzeligencija pomoću ip adrese povezala, ništa manje ni više nego sa... blasfemijom. ko nezna šta je to neka gugla, i ja san. iz čega proizlazi zaključak da je kvisko koristija manevarske osobine vinske mušice kako da skrene pozornost sa onih stvari o kojima se ne govori nebi došlo do izopčenja, jednostavnim ričima rečeno, cenzure misli. isto se dogodilo i meni kada sam u jednom komentaru upotrjebia riči koje su označene kao neprihvatljive. ali avaj, nemože se umjetna inteligencija nosit sa mozgom vinske mušice, jer dovoljno je pobucat redosljed slova i komentar prolazi! iz čega također przilazi jednostaban zaključan da za objaljivanje posta nije bitan pravobis nego manegarske sposovnosti blogera!

jel da da ste odprve pročitali i razumili šta san napisa u zadnjoj rečenici? dakako da jeste, hehe. eee to van je efekt mozga vinske mušice. šta znači da nikako ne nasjedate ovin instagram i tiktok objavama kao ni političkim kampanjama jer, ako se navučete samaštrat će vas ka muscidau vulgaris. aj bog, i hrvati, of kooors, da nebi bija izopčen

Post je objavljen 26.04.2023. u 14:54 sati.