Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/konobarica123

Marketing

Drobljenac

Kada su me curke iz književnog dvojca Lari Mari pitale kada bih bila poptuno slobodna u životu, što bih radila. Odgovorila sam ko iz topa pisala i kuhala. Bilo je to unatrag nekih 7-8 godina otprilike. Kako sad stvari stoje, moglo bi mi se i ostvariti.
Mislim, konstanta je to u mom životu. Ali da mi to postane baš ono što ću svakodnevno s užitkom raditi... eeeeee, toga još ne bje.
Uglavnom, kako mi se čini stvari se pomiču glede mojih uradaka otisnutih i ukoričenih, pa ćete biti na vrijeme obaviješteni. Neće to još neko vrijeme, ali hoće. A to je bitno.
Ono što želim reći, nema bolje nego kad radiš ono u čemu uživaš.
I još nešto, puno mi je prisustvo na blogu pomoglo.
Zato vam hvala svima na čitanju, komentarima, zaobilaženju onih kojima se ne sviđa moj blog, hvala na ovoj konstanti od dvije i pol godine.
E da, da ne zaboravim. Konačno smo prošli tjedan uspjeli biti zadovoljni sa hrvatskim filmom. Bio je bez depre. Život je truba. Nije za anale, ali baš je onako relax film.
Iako sam u početnim kadrovima zamijenila Zlatka Viteza za ex riječkog gradonačelnika (majkemi ako nisu identični) sve u svemu bio je okej. Eto. Nisu ni svi hr filmovi crni. :))))
Bila s mamom jučer na misi. Krcata crkva u 8 ujutro. Sve je bilo supać do propovjedi. Slušam je njega i ne kužim ništa. I taman počnem kužit, kad on odleprša dalje. Ja opet lovim i opet taman da ću, a on fijuuuu ode u drugu misao. Nikako se polovit. Nema veze. Nek je majka otišla na misu nakon toliko vremena. Ne može više sama, a ne želi nas davit. Ja uglavnom radim nedjeljom. A kod Zakonitog joj smeta pod 1. auto, jer u moj bolje sjedne, kako kaže, pod 2. Zakoniti je ateist, pa na mise ne ide, a ona onda ima osjećaj da ga meltretira, iako on nju rado vozi okolo, pod 3. ne želi ga dizat, kad se mora i on ponekad naspavat ( ne bi da radi u rudniku po 12 sati, a ne u uredu 8-16).
Konačno uhvatih vremena pročitati nekoliko postova ovdje na blogu i svaki mi dobar. Odlični ste ljudi, jer ovo nije slučajno.
Još da završim serijal od Galaxy, i mogu reć da sam uhvatila korak :))))
Pozzić, čitamo se.




Post je objavljen 24.04.2023. u 21:38 sati.