Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Pink day

1. Otvorenje Pet Centra ponovo na Drvinju! Huura, jer su nam najbližiiii! Bile ih posjetiti Mia i ja....:)))))

2. Mjesto događanja: Lauba- 10. međunarodni festival - Pink Day Zagreb Festival. To znači da se ove godine obilježava velikih deset godina postojanja. Uz fokus na mnogobrojne izlagače rose vina, i uz maslinova ulja Tu su i razne radionice "Ružičasti američki Zapad" , "Ružičasti vinski istok", "Kokteli u ružičastoj boji"....
I šta se dogodi? Naravno, na festivalu ružičastih vina biserka nađe - bijeli muškat! :))))) I ne samo to - nego toliko sam oduševila Slovence s muškatom, da su mi jedan poklonili za doma! :))))

Evo fotkica:

















Meni su se najviše svidjeli izlagači iz Srijema i Slavonije. Iločka vina obožavam (Iločki podrumi), Vinarija Trs, Vinarija Knezović, Podrumi Krešić,Vinarija Dragun, Vinarija Čobanković....

3. U Društvu hrvatskih književnika, od 22 sata održale su se "Ure bez cenzure", povodom "Noći knjige". U povodu 12. "Noći knjige" na Youtube kanalu Hrvatske radotelevizije emitirala se posebna dvosatna emisija "Ure bez cenzure", koja je ugostila niz hrvatskih književnica i književnica, dramskih i filmski umjetnika. Jedinstvena je to prilka saznati nešto više o ljudima, čije knjige čitamo. Imaju li talente izvan književnosti, kako su počeli pisati, vrijeđa li ih kritika, vole li promocije svojih knjiga, ili bi radije sjedili kod kuće i pisali novu knjigu?
S piscima se razgovara i o svijetu o kojem živimo, ali i o umjetnoj inteligenciji, hoće li računalo uskoro računalo pisati bolje od nas. U programu uživo iz Duštva hrvatskih književnika sudjelovali su: Boris Beck, Alida Bremer, Sanja Pilić, Kristijan Novak, Zrinka Posavec, Dorta Jagić, Damir Karakaš (promašila sam njegove dvije promocije:(((((), Sanja Polak, Zlatko Krilić - predsjednik Društva hrvatskih književnika, Neven Hitrec, Igor Baksa, a voditelj je bio Vedran Kukavica. Na ovo događanje bila je pozvana i došla je i ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek.











Ministrica Nina Obuljen Koržinek...



Divna torbica i uspomena na "Noć knjige" 2023.!



I pripadajuća majica! :)))

Uživala sam, kao u nekoj bajci. Sretna sam da sam mogla proživjeti ovakav dan. Laku noć! Volim vas!

Post je objavljen 23.04.2023. u 01:45 sati.