Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fragmenti2

Marketing

Ijaaao... sramote










Alzo, svašta se radi ovih dana... vrijedna sam k'o crv, uglavnom po vrtu, ali nije tjedan još gotov pa nisam mislila o tome, neg' me nešto drugo natjeralo na tipkanje.
Dakle, jučer sam morala 'u doktora'. A izbjegavam ja njega i bježim kao vrag od tamjana već jako dugo - zbog psihičkog zdravlja, pa ga ne posjećujem ni zbog stvari koje i ne bih trebala preskakati, al' određuju se prioriteti, jel'... i onda jučer, zorom ranom, spakiram se u Dom zdravlja kao da mi je ono najvažnije na svijetu!
A zbog čega? Pa zbog krpelja... i to jednog sitnog (a jest našao kome će se krvi napiti) roflrofl

Boravak u prirodi ima svojih prednosti, ali eto... uvijek se nađe i netko tko bi iskorištavao tuđe potrebe :I
I tak' se meni ovaj mali, jeedva nešto malo veći od točke, zarinuo u vrat i ukopao tako da sam nakon svih pokušaja da ga sama uklonim na kraju ipak morala liječniku kako se ne bih sama priklala :I
Ajmeee... sramote...

Pri povratku sam si mam kupila novu šalicu... crno-bijelu sa zlatnom ručkom. To mi je već druga takva zlaćana pa sam si samu sebe podsjetila na onu jednu iz Ljubav je na selu, što je rasfućkala i kuću i imanje... a za koju ja inače nikako ne bih znala da nema novina. Mediji se uvijek potrude da vas nafilaju informacijama koje vam u životu nikako nisu potrebne, zato i jesu tu :O

I tak'... našlo se vremena i za pokoji film... evo jedna preporuka za vikend:




Prihvativši ponudu da je obučava zloglasni i nemilosrdni kuhar, talentirana mlada specijalistica za uličnu hranu gura se do samih granica izdržlijvosti.

(Chutimon Chuengcharoensukying („Bad Genius”) i Nopachai Jayanama („Hurts Like Hell”) zvijezde su ove uznemirujuće drame.)






Post je objavljen 22.04.2023. u 11:34 sati.