Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moody

Marketing

slava Atamanu



Prije pet godina je u Ukrajini obilježeno 100 godina borbenog pokliča "Slava Ukraini".
Dakle, činjenica je da su mnoge tvrdnje o navodnim "ukrajinskim nacistima" izmišljene ili obmanjujuće. Ali priča se i dalje kotrlja jer putinofili (za razliku od rusofila) i ruski propagandisti neprestano šire lažne informacije.

Čak i u svom govoru neposredno prije nego što je Rusija pokrenula svoju (trodnevnu specijalnu operaciju) invaziju na Ukrajinu krajem veljače, Putler je govorio o tome da Rusija mora "denacificirati" Ukrajinu, kao što mu je napisao ideolog "ruZkog svijeta" A.Dugin. Takozvana denacifikacija je povijesni pojam koji se odnosi na politiku pobjedničkih savezničkih sila prema nacističkoj Njemačkoj nakon Drugog svjetskog rata. Htjeli su osloboditi zemlju od nacističkih utjecaja i ukloniti one koji su bili povezani s tom ideologijom s položaja.

Usporedba s Ukrajinom je promašna.
"Predsjednik Ukrajine je Židov koji govori ruski i koji je na posljednjim predsjedničkim izborima pobijedio nežidovskog ukrajinskog kandidata velikom razlikom"!
U usporebi s drugim zemljama i u Ukrajini postoje desničarske ekstremističke skupine, no one su minorne. Na posljednjim [EU] parlamentarnim izborima 2019. i ta fronta jedinstva je dobila 2,15 posto”.
U nacističkim zemljama ta potpora je i do 99%.
A i simboli ne zaostaju.


Wagner svjedočanstva:


Post je objavljen 22.04.2023. u 09:15 sati.