Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krizar

Marketing

Okruglo..aaa

Ne volim okruglo' kružnice' krugove ( osim onih u žitu' tak su mi uuuu enigma). Ne znaš di je ulaz' al horor je izlaz..nema ga!
Uzmimo npr' kružne tokove' tijekove već što! Moj prvi susret s njima bio je..nikad se u životu gluplje nisam osjećala. Naime' ušla sam ja u taj tok' tijek wtf ' al mi navigacija zaštekala' a navodno 15 " izlaza bilo. Ono nemoj me zaj....bavati' krug je krug' moš sam kružiti ' još znam malo geometrije. Očito nisam pojma imala' logika je vrlo začudna stvar. Aaaa! Te prvi' drugi'treći' sjeveroistočni' jugozapadni ko izlaz ( u mojoj glavi labirint) a ...navigacija zbog tri oblaka..i 5 kapi kiše i jedne pahulje..mrtva' ovdi je internet' sorry dečki' gol kurac)) i ja kružim' kružim' kružim' kružim i konačno se najhrabrije osmjelim izać iz te Gordijeve petlje' i još zažmirim' ono nek bude što biti mora' možda druga dimenzija?! I normalno da sam u krivi izlaz zabauljala' ( izlaz iz kružnice' ono' još jednom' glasno WTF) Al' sunce granulo' očito Harry Poter' štapićem zamahno' navy se pojavi i vidim' samo sam 40 km udaljena od cilja. I na 30- om me zaustavi policija i veli - - gospođo' morate platit kaznu jer ste previše puta kružili u kružnom toku - Mislim si..koj tu lud!???!! A opet' oni sretni' ko zna kolko su u " zasjedi" čvondrili' naplatili 30 ojra' a ja pak' jeeee em je cilj blizu' sve do njeg ravno' em ne moram više..kružiti. Huuuu!

Kružna vrata u trgovačkim centrima - ono' kakvi horor filmovi ( u usporedbi s tim' ogromnim rotirajućim' staklenim vratima' meni su ti filmovi ko ..uspavanka). Užasavam ih se' al najstvarnije'. Imam osjećaj da će me proždrat! Ko košuta' lagano krenem u taj otvor ( OGROMI i prestanem disati) i onda cunami. Ljudi izlaze' posebice muškarci 'sa staklenim očima' od ispaćenosti ( btw' bolje Zombiji u Walking deadu' izgledaju)jer su ih ' ma 100 % žene natjerale u šoping' s miljun vrećica ..i ..zaglave se. Ja' premrem' žao mi da nema svećenika' da mi zadnju pomast da. I kad već mislim' umrijet ću u tim glupim kružnim vratima' nekako' ipak' padnem ' doslovce u hol' trgovačkog centra. Ma koji rat' koji podrumi' bombe' granate! Ak živ uđeš i izađeš' u ' i iu trgovačkoh centara jeeee. I am alive! Joda sam! Sila je ( a straha se na strahila) u meni jaka ( slavonska' ovnovska)!

I strašno mi je..ono um mi explodira ..su kružne prečke u WC- ima diljem Europe. Uvijek se bojim da mi aparat za naplatu' neki prst ne presječe' a te glupe prečke' kad si osto sa svim prstima' platio i ugaviš se u njih' kukove ne slomi' jer te opandrči po guzici' a kukovi..haaa sad znam zašto imam problema s kukovima.

Al najsrašnije je' najtužnije' kad čovjek' ko hrčak u kavezu' svoj život..vrti u krug!

Post je objavljen 21.04.2023. u 13:49 sati.