Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Gola Halle Berry

Prije dosta vremena, u zlatnim godinama bloga, izašlo je u jednom čitanom hrvatskom tabloidu, da je obitelj Hilton uspjela zaustaviti objavljivanje fotki gole Paris Hilton vrlo brzo nakon što su iscurile, al eto jedan bloger i kod nas je uspio objaviti, tada sam imao preko 3000 posjeta raznih posjetitelja, onda sam imao i "lovca" na svom blogu, pa su kancelarije grada Zagreba, iz kojih sam imao u radno vrijeme najviše dnevnih posjetitelja dobile konkurenciju u Hilton hotelima iz nekoliko europskih gradova. Slika je bila bez veze kao i filmić koji je nešto kasnije "iscurio", al eto.
Tim Halle Berry je očito zaključio da je 23 tisuće lajkova koje je Halle dobila na instagramu dno dna i odlučio nešto poduzeti, vrlo je važno u njenoj profesiji zadržavati pozornost na sebi. Tako je Halle išetala gola na balkon s čašom vina u ruci, važno je bilo primjetiti da je gola, to što se ništa konkretno ne vidi nikom ništa, i vidi vraga, do sada 735 tisuća lajkova uključujući i moj, milijun bi dostigla da je fotka bila nijansu bolja, ali možda još i ovako stigne.



(uzeto s instagrama dotične, profil je javni)

Ako se pitate zašto sam lajkao, s pravom se pitate, nit ju posebno volim nit mi je naročito privlačna, niti mi je fotka nešto, ali ornamenti na balkonu su skoro identični onima na našem balkonu "i like it" ;)

Post je objavljen 11.04.2023. u 11:11 sati.