Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Randevu u osam

Večeras sam se vratila u svoje djetinstvo. U "Tvornici kulture", na događanju koji su nazvali "Randevu u osam" već je nastupao Drago Diklić, a danas je to bila - Tereza Kesovija.
Sjećam se kako sam, još kao predškolarka, tražila mamu i tatu da me povedu na Terezin koncert. Tereza je tada nastupala na terasi hotela "Jadran" u Tučepima, gdje je moj tata tada radio. Mama je pristala, ali je rekla da moram popodne prije koncerta odspavati, kako bih mogla izdržati budna....I nikako san na oči. Nikako! Ono, kad znaš da nešto trebaš - pa nasilu ne ide...Ipak, nekako sam odspavala i sva sretna otišla na moj prvi koncert! :))))))
Eto! Sve slike su mi se vratile, kao da sam gledala neki usporeni film iz prošlih vremena....
Baš sam sretna što sam poslušala divne pjesme, od "Sunčanih fontana", preko "Pronađi put" (prepjev ABBE; I have a dream)....Ništa nije slučajno - volim Terezu, ovožavam ABBU....:)))))
Tereza i ja imamo istu doktoricu :))))
Na konceru je bilo puno poznatih, kao Drago Diklić, Ivo Patierra, Zlatko Turkalj, Margit Antauer, koja je za Terezu napisala divne pjesme......I naravno, Terezina obitelj.







Pustila i mami nekoliko pjesama preko telefona, jer je mama obožava! Da može biti tu, uz mene - bilo bi nezaboravno....Ipak, i ovako je bilo lijepoooo!!!!

Ljubim!






Post je objavljen 07.04.2023. u 01:25 sati.